Endevina qui és

El personatge d’aquesta setmana va néixer al sud-oest d’Espanya.

Durant tota la seva vida ha viscut a diferents poblacions del territori català, com per exemple Piera, l’Hospitalet o bé Barcelona.

Actualment viu en un poble proper a Vilanova, tot i així afirma que de cara a l’any que ve viurà a la nostra ciutat costanera.

Quan era petit/a li encantava jugar a futbol amb els seus amics.També destaca la seva gran afició per les bicis, en especial per les BMX (bicis que s’utilitzen per fer diferents habilitats). D’altra banda, també li agradava col·leccionar cromos de diversos disciplines: futbol, cotxes, bàsquet.

Per continuar, ens ha explicat un joc que practicava a la seva infància, que s’anomena “Chapines”. Consistia a fer un recorregut amb diferents direccions, i amb l’impuls de la teva mà, s’havia d’expulsar una xapa del tap de suro de les ampolles de vi. Guanyava qui arribava al final del recorregut amb menys impulsos.

El personatge que heu d’endevinar expressa que era la mà dreta del professor/a a l’escola, ja que tenia una actitud molt bona a classe; actitud que va canviar quan va entrar a l’institut.

Les assignatures que més li agradaven eren Ciències naturals, Llengua castellana i Educació física.

En canvi, odiava la matèria de Matemàtiques.

Sabeu qui és?

Funcionament del concurs

Per participar al concurs, heu d’escriure’n la resposta argumentada.

Siusplau raoneu per què creieu que la vostra resposta és la que és (en què us baseu, quina és la pista que ha estat bona, etc.).

El primer missatge encertat i argumentat rebrà com a premi un llibre. Com més hi participeu, més possibilitats tindreu de guanyar. Bona sort!

 

Ens ha assenyalat un parell d’anècdotes, les dues van tenir lloc a l’escola. Els companys del personatge i ell/a van decidir reunir uns quants guixos, per a pròximament tirar-los per la finestra a les persones que pasaven pel carrer. Per desgràcia, una persona es va rebotar contra ells, i això va tenir com a conseqüència que ell/a no acudís el dia següent a l’escola perquè no volia rebre bronca dels seus professors.

L’altre va ser quan va rebre un examen de socials, del qual va treure un sis de nota. El nostre personatge va dir que no li va agradar aquesta nota, com a conseqüència va decidir tirar l’examen per la finestra. Recorda que la professora li va dir que tots els alumnes tornessin l’examen, llavors ell/a va començar a cridar als alumnes que hi havien al pati per a que li tornessin l’examen. Finalment ho va aconseguir.

Actualment es defineix amb aquests adjectius: graciós, responsable, camaleònic (es a dir, que s’adapta a qualsevol situació).

2 comentaris

  1. Míriam Lleó

    És el Fede! El que primer m’ha donat la pista és la mirada i el somriure. Però a banda d’això sé que no viu a Vilanova (crec que viu a Sitges, població molt propera) i que té pensat traslladar-se el curs vinent. Li agraden els esports i va amb bici, perquè l’any passat va tenir un accident amb la BMX i és molt graciós!!! Sempre explica acudits!!!

  2. Josep Parra

    És clar que el noi de la foto és Federico Esteban, extremeny il·lustre i gran ambaixador dels seus productes gastronòmics; i que, a més, ha comentat que estrenarà casa a Vilanova properament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>