Els youtubers que ens agraden (article d’opinió)

Escrit per Alin Panesi 

 

Miro sovint Youtube, sobretot en els moments que no tinc res a fer i estic avorrit.

Hi ha una multitud de youtubers que creen continguts diferents, depèn dels gustos i les aficions que tinguis t’agradaran uns canals o altres.

A mi personalment el que més m’agrada és AuronPlay, que està fet per un jove de 29 anys, anomenat Raül [mireu-lo a la foto, a dalt]. És un youtuber que puja vídeos criticant de forma irònica altres vídeos (cançons, tutorials, modes d’internet, etc.). Amb menys freqüència  fa bromes telefòniques i vídeos especials quan aconsegueix la meta de milions de subscriptors. També té un compte d’Instagram on puja instastorys graciosos. Els instastorys són una eina força recent, creada per Instagram, que consisteix a pujar fotografies o vídeos però que passades les 24 hores s’esborren automàticament. AuronPlay, a part de penjar vídeos a Youtube ha escrit tres llibres anomenats “De lo peor, lo mejor: los consejos de Auron” (2015); “AuronPlay, el libro” (2016), i “El juego del Hater” (2017).

Per continuar, com que una de les meves passions és el futbol, opino que el millor youtuber d’aquest esport a Espanya és Delantero09. Puja reptes de futbol amb futbolistes professionals, col·laboracions amb youtubers de diferent contingut, tutorials sobre habilitats o xuts, reaccions a partits, etc. Aquest any ha tret a la venda el seu propi llibre, “Así es el fútbol” (2018).

Per acabar, l’últim youtuber de què us escriuré és Agustin51. El seu contingut està basat bàsicament en un joc que s’ha fet conèixer  aquest últim any, és el famós Fortnite. Hi ha força youtubers amb el mateix contingut, però Agustin51 m’agrada especialment, perquè el caràcter que transmet als vídeos és divertit i em distreu.

Juan Manuel Roldán Velasco

És clar que una gran part de visites a YouTube són els videojocs. Tenim la gran sort que tenim una gran varietat de youtubers que pugen gameplays (és a dir, videojocs de l’actualitat) als seus canals. En el meu cas em quedo amb Djmariio. Djmariio té, ni més ni menys, que 4,5 millons de seguidors i el seu contingut és només “Fifa”, “Fifa” i “Fifa”.

No ho dic amb un to despectiu, tot al contrari perquè des del meu punt de vista té més mèrit pujar vídeos de només una temàtica i arribar a tenir aquest nombre de subscriptors. Va passar d’estar a la seva casa gravant vídeos per diversió amb els seus amics a poder gravar amb Messi i Cristiano Ronaldo. Per tota aquesta evolució, i per la qualitat dels seus vídeos, em quedo amb Djmariio en l’apartat de “gameplays”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>