El concurs de Sant Jordi continua en marxa!

Hem rebut un total de 8 comentaris de professors de l’institut Baix a Mar, que us resumim a continuació.

Ara bé, el concurs de Sant Jordi continua en marxa, i per això us animem que ens escriviu els llibres que voleu que us regalin el proper 23 d’abril.

Mentrestant, llegiu-ne algunes recomanacions:

 • Josep Parra: “El crim del comte Neville” d’Amelie Nothomb, perquè li agrada com escriu aquesta autora.
 • Conchi Pellón: Qualsevol llibre de Doris Lessing o de P.D. James, perquè considera que són dos dels millors escriptors.  
 • Amanda Tarín: “Sobre los artistas” de John Berger, perquè diu que l’escriptor sap molt d’art i escriu les novel·les d’una manera especial.

 • Victoria López: “El cuento de la criada” de Margaret Atwood. Ens diu que no es una novetat literària però sí molt bona literatura i considera que l’escriptora és molt recomanable.

 • Anna Garravé Pont: “Direm nosaltres”, de Roc Casagran, perquè l’anterior llibre que es va llegir del mateix autor li va agradar molt i considera que val la pena llegir-lo.

 • Ma Ángeles García: “Women in science”, de Rachel Ignotofsky, perquè fa un homenatge a 50 dones de la història de la ciència, de manera que combina l’art, la ciència i la reivindicació del paper de la dona al camp de les ciències.

 • Sara Tapia:“Crímenes del futuro”, de Juan Soto Ivars, perquè  ens parla de l’agonia d’una civilització colpejada per la corrupció moral, en el qual el futur s’assembla massa a un passat que pensàvem haver deixat enrere per sempre. Està protagonitzada per tres dones, la Júlia, la Margarita i la Pàl·lida, que intenten sobreviure en un món que es fon.

 • Jordi Font : Ciencia Recreativa d’Estalella Graells, perquè l’obra, enguany, celebra el centenari de la seva publicació.

 •  Marta Ferrer: “Cròniques de nàufrags”, de la Teresa Pàmies, perquè és un llibre en el qual es dona la paraula també als lectors i en el qual crec que es pot trobar el començament de molt llibres més.

 • Míriam Lleó Laso: “Alguien voló sobre el nido de cuco”, de Ken Kesey, perquè és un llibre que tinc pendent de fa temps, i si puc, lligaré la lectura amb la pel·lícula. Crec que és una lectura que, en carta manera, encaixa amb el moment que estem vivint.

Ara bé, també se’m pot fer feliç amb una bona novel·la de terror gòtic o una bona peça de teatre.

· Yasmina Cano: “El hundimiento del muelle”, de Mark Haddon, que és el mateix autor que va escriure fa 15 anys “El curias incidentales del gos a mitjanit”, i és un dels millors llibres que he llegit, perquè tracta la diversitat. En aquest nou llibre, l’autor explica diferents històries i ens farà reflexionar sobre la soledat i les dificultats per connectar socialment. Segurament aquest nou llibre serà també tot un èxit.

1 comentari

 1. Marta Ferrer

  Cròniques de nàufrags, de la Teresa Pàmies perquè és un llibre en el qual es dona la paraula també als lectors i en el qual crec que es pot trobar el començament de molts llibres més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>