logo-assessoramentLOGO FP DUALlogo-europa

logo-contactantlogo-tarragonalogo-iso

QUÈ PUC ESTUDIAR DESPRÉS DE L’ESO?


 
Educació infantil, primària, ESO… I ara què? Ha arribat el moment de triar! A la nova pàgina web del Departament d’Educació triaeducativa.gencat.cat trobaràs tota la informació que necessites per escollir l’opció que més s’ajusta als teus interessos. Conèixer l’oferta formativa… Llegeix més»

PREMIS CONCURS DE FOTOGRAFIA

Us presentem a les fotografies guanyadores del concurs “Estudiar en temps de pandèmia” del curs 2020-21.
El primer premi, així com el premi a la fotografia més votada, han estat per a l’alumna de 1r d’ESO Erin Jiménez, per la fotografia titulada “La companyia d’un llibre”.
Llegeix més»

ECONOMIA AL CARRER, JOVES AMB IDEES…ÚLTIM TRIMESTRE INTENS!

L’últim trimestre del curs ha estat ple d’activitats diferents a la matèria d’Economia de l’Empresa de primer de batxillerat impartida pel professor Emili Pons.
Hem fet des d’”economia al carrer” fins conèixer l’evolució dels productes passant pel concurs “Joves Amb Idees”, organitzat per l’Eina empresarial… Llegeix més»

QUÈ ÉS L’ART?

Durant la Setmana Santa, els alumnes de 3r d’ESO de l’Andreu Nin, a l’assignatura de Geografia i Història, conduïda per Gerard Cintas, van enviar les seves reflexions al voltant del concepte “art”. Si bé durant classes prèvies s’havia fet una pluja d’idees i s’havien plantejat… Llegeix més»

SORTIDA A LA PLATJA 3r i 4t d’ESO

El passat divendres 11 de juny els alumnes de 3r i 4t d’ESO gaudiren d’una sortida a la platja de Sant Salvador on van poder realitzar diferents activitats.
La sortida es va iniciar amb una caminada des del centre fins a la platja, poc més de… Llegeix més»

CIÈNCIA AL FISIDABO

El passat divendres 28 de maig, l’alumnat de l’optativa de Física i Química de 4t d’ESO i de Física I de 1r de Batxillerat de l’INS Andreu Nin, juntament amb 4 professors del departament de Ciències Experimentals, van participar en el FISIDABO, una jornada en… Llegeix més»

SORTIDA AL BOSC DE POBLET

El passat mes de maig els grups de 1r d’ESO hem sortit a observar la natura. Han treballat com a científics identificant diferents macroinvertebrats. Han descobert la importància de la biodiversitat i la relació entre totes les espècies que hi ha al bosc. Per poder… Llegeix més»

Entrega dels diplomes de les proves DELF

 

Finalment hem pogut entregar els diplomes de les proves de francès del DELF que van tenir lloc a l’octubre 2020.
Els alumnes que les han superades amb èxit han estat:

  • Albert Asensio
  • Biel Gutiérrez
  • Rayan Meddour
  • Pol Mayans
  • Serafín Maza

Felicitats a tots!! Bravo!!

TREBALL DE SÍNTESI 2n d’ESO – BATEIG DE MAR

Durant aquesta setmana els alumnes de 2n d’ESO han estat realitzant el treball de síntesi basat en la temàtica de l’aigua. En aquest sentit, des del departament d’EF, hem organitzat el bateig de mar, on els alumnes han pogut fer un tastet d’algunes activitats nàutiques… Llegeix més»

TALLERS JOVES ESTIU 2021

Benvolguts/des,

Des del Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell s’han organitzat uns tallers d’estiu on es pot realitzar diferents activitats: taller de teatre, activitats aquàtiques, programació de videojocs, taller de cultura urbana, excursions per la natura, esports de raqueta, taller de música. Tots els tallers són amb… Llegeix més»

PUNTUACIÓ PROVISIONAL DEL PFI-PTT

Han sortit publicades les llistes de sol·licituds amb puntuació provisional del PFI-PTT El Vendrell.
Els perfils professionals de PTT són: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, i Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers.
Presentació de reclamacions: del 4 a l’11 de juny
Publicació de… Llegeix més»