logo-assessoramentLOGO FP DUALlogo-europa

logo-contactantlogo-tarragonalogo-iso

QUÈ PUC ESTUDIAR DESPRÉS DE L’ESO?


 
Educació infantil, primària, ESO… I ara què? Ha arribat el moment de triar! A la nova pàgina web del Departament d’Educació triaeducativa.gencat.cat trobaràs tota la informació que necessites per escollir l’opció que més s’ajusta als teus interessos. Conèixer l’oferta formativa… Llegeix més»

T’agrada la sèrie Merlí?

Dijous 29 d’abril a les 16 h, amb el nom “La quedada”, els reporters de Junior Report hem tingut l’oportunitat de fer preguntes a l’actor Martí Atance (Arnau) i a l’actriu Clàudia Vega (Oti) de Merlí: Sapere Aude. D’una manera molt propera i fent broma,… Llegeix més»

ANY FELÍCIA FUSTER: ART I POESIA AL NIN

L’Institut Andreu Nin se suma a la commemoració de l’Any Felícia Fuster, de la qual se celebra el centenari del seu naixement. La poetessa de la Barceloneta va dedicar la seva vida a l’obra artística (pintura i escultura) i, més endavant, a la poesia. Aquestes dues vessants estan entrellaçades, de manera que l’alumnat també ho ha fet i ha elaborat treballs de fusió entre la vessant pictòrica, des del Departament de Visual i Plàstica, i la vessant poètica, des del Departament de Català. Aquesta activitat consistia en la realització d’un dibuix o collage a partir de poemes o fragments de la poetessa.

POEMES I LLIBRES PER SANT JORDI A L’AULA D’ACOLLIDA

Els alumnes de l’Aula d’Acollida hem treballat el poema Sant Jordi, de Lola Casas, per celebrar aquesta festivitat. L’hem llegit a classe i l’hem recitat… Teniu el resultat en aquest vídeo!

 
 
També hem descobert quina és la llegenda de Sant Jordi i hem parlat dels nostres… Llegeix més»

INICIEM LES RUTES D’HÍPICA AL CFGM DE CAFEMN!!!

Des del CET – Centre Equitació Torredembarra – l’alumnat del CFGM de Conducció d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural té la possibilitat de realitzar rutes com, per exemple, aquesta a la platja de Tamarit, la qual es va dur a terme fa algunes… Llegeix més»

ESTADA EDUCACIÓ EMOCIONAL 2n CFGS d’EAS

El passat mes de març, l’alumnat de 2n d’EAS va gaudir d’una estada de tres dies a la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera (Barcelona), treballant l’educació emocional.
El coneixement i reconeixement  de les competències emocionals i habilitats socials i personals, és un dels continguts… Llegeix més»

DIADA DE SANT JORDI 2021

23 d’Abril – Sant Jordi
Des de la comissió d’extraescolars amb l’ajuda del Departament de català i visual i plàstica, hem celebrat la Diada de Sant Jordi entre l’alumnat d’ESO. Ha sigut diferent però no per això menys important. Hem gaudit i compartit una estona molt… Llegeix més»

Els finalistes del CLVA a RTV El Vendrell

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, RTV el Vendrell ha gravat els alumnes dels dos instituts del municipi que passen a la Final del XVII Certamen de Lectura en Veu Alta, Andreu Nin i Mediterrània. Els podeu sentir com llegeixen i com viuen… Llegeix més»