.logo-assessoramentLOGO FP DUALlogo-europalogo-innova-fp2logo-xarxa-serveis-empresa2logo-contactantlogo-tarragonalogo-facebooklogo-iso

PREMIS D’EXCEL·LÈNCIA INSTITUT ANDREU NIN

El passat dimarts dia 16 d’octubre es va celebrar al nostre centre l’entrega dels premis d’excel·lència. Felicitar i donar l’enhorabona als guardonats que han obtingut la merescuda recompensa a tot l’esforç i treball fet per obtenir aquest reconeixement.

VIATGE A GRÈCIA ERASMUS

La setmana passada les alumnes Marina Rull i Nerea Gómez de 1r de Batxillerat han estat a Volos, Grècia, per paticipar amb una de les sortides previstes en el projecte “Flying with the wings of Mythology through time and space” del progama Erasmus +. Les… Llegeix més»

JORNADES DE MOBILITAT ERAMUS + K229

L’ Institut Andreu Nin ha participat en les jornades de mobilitat d’Educació entre països de la Unió Europea, organitzades per l’Agència Nacional del programa Erasmus+ de la Unió Europea a Toledo els dies 15 i 16 d’octubre. Aquests dos dies ens han servit per informar-nos… Llegeix més»

SORTIDA A LA GRANJA ESCOLA – CFGS d’AAFE i TEI

L’alumnat dels CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives i d’Educació Infantil comparteixen dos dies a La Granja Escola de St. Maria de Palautordera treballant les competències emocionals i les habilitats personals i socials.
 
 


PREMIS ALS MILLORS ALUMNES DE LA COMARCA

El passat dimecres 10 d’octubre va tenir lloc al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, l’entrega de premis als millors expedients de 4t d’ESO de la comarca del Baix Penedès. El nostre centre, va estar representat per l’alumne Sergi Domínguez que aquest any cursa 1r de… Llegeix més»

CICLE FORMATIU D’ACTIVITATS COMERCIALS A EXPRO REUS 2018


Els alumnes de primer i segon del cicle mitjà d’Activitats Comercials han visitat la fira multisectorial de referència Expro Reus, amb una superfície d’exposició de gairebé 25.000 m2. La mostra està distribuïda en les àrees següents: automoció, llar, tecnologia, salut, gastronomia, zona infantil i multisectorial.
 

PREMIS D’EXCEL·LÈNCIA INSTITUT ANDREU NIN

Ens plau convidar-vos al lliurament dels premis d’excel·lència que tindran lloc el proper dimarts 16 d’octubre a les 18:00 hores a la sala d’actes del nostre institut. Aquest premis tenen com a finalitat el reconeixement d’aquells alumnes que hagin destacat per l’excel·lència dels seus resultats… Llegeix més»

JORNADES DE MOBILITAT ERASMUS + K103 A TOLEDO

L’ Institut Andreu Nin ha participat en les jornades de mobilitat d’Educació Superior entre països de la Unió Europea, organitzades per l’Agència Nacional del programa Erasmus+ de la Unió Europea a Toledo. Aquests dos dies han servit per actualitzar les novetats del nostre programa Erasmus+… Llegeix més»

Inassistència alumnes CF i CAS

L’alumnat de cicles formatius i CAS ens ha comunicat la seva inassistència col·lectiva el proper dilluns 1 d’octubre

Llibre de text de Filosofia i Ciutadania 1 BAT

LLIBRE DE TEXT DE FILOSOFIA DE PRIMER DE BATXILLERAT
Informem als alumnes de primer de Batxillerat que, durant aquest curs escolar 2018-19 a la matèria de “Filosofia i Ciutadania” s’utilitzarà el següent llibre de text:
FLB FILOSOFIA  Editorial Vicens Vives ISBN 978-84-682-3203-4

 

REUNIÓ FAMÍLIES 1r ESO

El proper dijous 06-09-2018 a les 18:00 hores us convidem a la reunió informativa per a les famílies dels nostres alumnes de 1r d’ESO que tindrà lloc a la sala d’actes. Us hi esperem.