logo-assessoramentLOGO FP DUALlogo-europalogo-innova-fp2logo-xarxa-serveis-empresa2

logo-contactantlogo-tarragonalogo-iso

INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,
Davant l’ampliació del confinament, hem creat un document per a què estigueu informades de totes les novetats segons les últimes orientacions del Departament d’Educació. En el següent document podreu veure quina és la situació actual en la que ens trobem i quina serà la… Llegeix més»

Proves Cambridge


Donada la situació actual de confinament, les proves Cambridge previstes pel 9 de maig al nostre centre queden posposades, de moment, al 30 de maig. Si hi ha algun altre canvi, us l’informarem per la Web.

RECURSOS DIGITALS

Per a aquests dies de tancament a casa aquí us deixem un seguit d’enllaços interessants adreçats a l’alumnat i al professorat. Els alumnes podran realitzar activitats de diverses matèries fàcilment des de casa i el professorat també tindrà l’opció d’actualitzar la seva formació telemàticament.
 Per a… Llegeix més»

PREINSCRIPCIONS ANUL·LADES

Us informem que el procés de preinscripció resta anul·lat fins nova ordre degut a la situació extraordinària que estem vivint.

COMUNICAT IMPORTANT PER A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Després de realitzar una reunió mitjançant videoconferència amb la resta de directors i directores dels Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a Tarragona comuniquem que:

En cas que algun alumne/a o familiar directe d’aquest es trobi afectat pel coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) cal… Llegeix més»

TANCAMENT DEL CENTRE

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del… Llegeix més»

ANUL·LACIÓ PORTES OBERTES

Per indicació del Departament d’Educació es tanquen tots els centres educatius del 13 de març al 27 de març i per tant, queden anul·lades totes les activitats planificades al centre entre elles la jornada de portes obertes prevista pel proper 18 de març.
Us agraïm la… Llegeix més»

TROBADA DE JOCS TRADICIONALS – CFGS D’EAS (@easandreunin)

@FPDUAL; #FP; #FPCAT – @easandreunin, per seguir les nostres publicacions! –
L’alumnat de 1r curs del CFGS d’Ensenyament i  Animació Socioesportiva participa en la seva 1a Trobada de Jocs Tradicionals, elaborada pel Consell Esportiu del Baix Penedès i dirigida als i les alumnes de les escoles… Llegeix més»

L’ALUMNAT DE 2n DE BATXILLERAT VA AL TEATRE

Dilluns 9 de març l’alumnat de 2n de batxillerat va anar al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell a veure la representació de l’obra Mirall trencat, de Mercè Rodoreda. 
Es tracta d’una adaptació, amb moments actuals i plens d’humor, interpretada per la Companyia Mea Culpa, on… Llegeix més»

“ESCAPE ROOM” AMB TIRANT LO BLANC

El passat divendres els alumnes de 1r de Batxillerat van poder gaudir de l’experiència de participar en un joc d’escapada del qual van disfrutar molt.
L’activitat estava inspirada en un dels grans clàssics de la literatura catalana, Tirant lo Blanc, lectura prescriptiva de Batxillerat. Per començar,… Llegeix més»

OLIMPÍADES DE QUÍMICA!

El passat 4 de març, 4 alumnes de 2n de Batxillerat (Nerea Gómez, Sofía Mayans, Marta Muñoz i Marina Rull) junt amb la seva professora, vam anar a l’URV per participar en la 33a Edició de l’Olimpíada de Química de Catalunya. Vam sortir del centre… Llegeix més»

JORNADA DE PORTES OBERTES

El proper dimecres 18 de març, celebrarem la Jornada de Portes Obertes al nostre institut, l’Andreu Nin. Com cada any, farem 2 torns, un a les 17h i l’altre a les 18h. Aquell dia, us facilitarem informació sobre l’organització, la gestió, les dinàmiques i les… Llegeix més»

DONEM VEU A LES DONES CIENTÍFIQUES

Sabries dir qui fou Rosalid Franklin, Marie Curie o Margarita Salas? Coneixes algun descobriment important dut a terme per una dona? T’atreviries a indicar el nom d’almenys una de les dones responsables del descobriment d’elements químics de la taula periòdica?
Com que malauradament, la resposta a… Llegeix més»