logo-assessoramentLOGO FP DUALlogo-europalogo-innova-fp2logo-xarxa-serveis-empresa2

logo-contactantlogo-tarragonalogo-iso

ELS ALUMNES DE 1R D’ESO DECOREN EL CENTRE PER NADAL

Durant la darrera setmana els alumnes de 1r d’ESO han deixat de fer les tasques habituals a la matèria d’Educació Visual i Plàstica per tal de decorar el centre amb motius nadalencs. En aquesta ocasió han utilitzat unes plantilles amb goma Eva que per grups… Llegeix més»

INTERCAVI CATALUNYA – FRANÇA. PROGRAMA MOBISUD

  Tenim la satisfacció que dos dels nostres alumnes de 4t d’ESO, en Biel Gutiérrez i l’Elsa Lozano han estat seleccionats en el programa d’intercanvi, “Mobisud”, entre Catalunya i França.
Aquest, és el primer any que el departament de llengües estrangeres participa… Llegeix més»

REUNIÓ INFORMATIVA SORTIDA A LA NEU DE L’ESO

Benvolgudes famílies, el pròxim 18 de desembre, a les 17.30 h, tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici A/B la reunió de la sortida a la neu que es realitzarà els dies 20, 21 i 22 de gener. 
Aquesta serà de caràcter informatiu, per explicar-vos… Llegeix més»

ESTADES LINGÜÍSTIQUES A VIC

Part dels nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO han gaudit durant tres dies d’una estada lingüística a Vic subvencionada amb recursos econòmics del fons social europeu i del nostre centre, per tal de treballar el seu nivell d’anglès i fer cohesió de grup. Han… Llegeix més»

3/12 DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Tal i com escriu al seu portal el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat té com a objectius sensibilitzar l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que… Llegeix més»

CONCURS FOTOGRAFIA I MEDI AMBIENT

Des d’Escoles Verdes volem comunicar-vos que ja tenim el cartell que ens informa de tot el que té a veure amb el concurs de fotografia i medi ambient que s’està realitzant al centre. El podeu trobar repartit pels tres edificis, així com en aquest mateix… Llegeix més»

REALITAT VIRTUAL A L’AULA

@FPCAT, @FPdualCAT, @INNOVAFP #FP
Els estudiants de 1r curs del CFGS en Desenvolupament Virtual de l’Automòbil, va gaudir de l’experiència de la Realitat Virtual portada a les aules. En una de les sessions de disseny de productes mecànics, l’alumnat es va sumergir en un món virtual amb l’objectiu de… Llegeix més»