logo-assessoramentLOGO FP DUALlogo-europalogo-innova-fp2logo-xarxa-serveis-empresa2

logo-contactantlogo-tarragonalogo-iso

CARNAVAL AMB 2n D’EAS

@FPDUAL,#FP,#FPCAT
Encara gaudint del carnaval, a l’Andreu Nin ja el vam iniciar aquest dijous passat, dia 20 de febrer, des del MP9-UF3 Dinamització de vetllades i espectacles, on l’alumnat de 2n curs del CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva confeccionava diferents representacions amb motiu d’aquesta festa tradicional.… Llegeix més»

TROBADA ESPORT INCLUSIU-2n CFGS D’EAS

@FP DUAL, #FP, #FPCAT. Els passats 3 i 10 de febrer, i per tercer any consecutiu, l’alumnat de segon curs del Cicle Formatiu de la Família professional d’Activitats Físiques i Esportives, va participar en l’execució d’aquesta jornada, elaborada pel Consell Esportiu del Baix Penedès amb… Llegeix més»

TESTING!!!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit… Llegeix més»

HISTORIALS ACADÈMICS CURS 2018-2019

L’alumnat que el curs 2018/2019 va superar els estudis d’ESO o de Batxillerat ha de passar per la Secretaria de l’Institut, a partir de dimarts, 25 de febrer de 2020, a recollir el seu Historial Acadèmic i el resguard del Títol.

TREBALLAR D’INTEGRADOR/A SOCIAL

El passat dimecres 12 de febrer de 2020, l’alumnat de 1er de TIS va assistir a una xerrada sobre els estudis de Formació Professional en Integració Social a càrrec d’una exalumna, Nadine Lorenzo García, la qual els hi va explicar la seva trajectòria laboral en… Llegeix més»

AU REVOIR, LÉA!


Et voilà! Léa Cristante, l’estudiant francesa ha tornat al seu país després d’haver passat 4 setmanes entre nosaltres. Al més de març, li tocarà a Elsa Lozano d’anar a casa de Léa per poder seguir les classes en un Lycée francès i viure la… Llegeix més»

SORTIDA LEAR CORPORATION

L’alumnat de 1r. i 2n del CFGS de fabricació mecànica, Disseny Virtual de l’Automòbil, va gaudir de la visita a les instal·lacions que l’empresa LEAR CORPORATION té a Valls. Aquesta empresa és líder en la fabricació de seients i sistemes elèctrics d’automòbils. En aquesta sortida,… Llegeix més»

L’ALUMNAT DE TIS VISITA LA FUNDACIÓ ASPACE DE CATALUNYA

El passat divendres 7 de febrer, l’alumnat de 1er de TIS va anar a visitar la Fundació de paràlisi cerebral de Catalunya (ASPACE) a Barcelona. Gràcies a aquesta visita, l’alumnat ha tingut l’oportunitat de col·laborar i passar tot un matí amb diversos usuaris/es amb paràlisi… Llegeix més»

SORTIDA 1ER GAJ A LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

     
Els alumnes de 1er de CFGM Gestió Administrativa en l’àmbit jurídic va assistir el passat 31 de gener a la Diputació de Tarragona, on ens va atendre la Presidenta de la Diputació Sra. Noemí Llauradó, vam assistir a un… Llegeix més»

SEGELL DE QUALITAT NACIONAL 2019

Els alumnes del SIEI de l’Institut Andreu Nin, junt als d’altres dos centres educatius de les Illes Açores, van participar el curs passat en un projecte E-Twinning anomenat “Cinema- desafio creativo das stem”. Com a resultat de tot l’esforç, tant de l’alumnat com del professorat… Llegeix més»

D’OLIMPÍADES DE BIOLOGIA

El passat 8 de febrer vàrem gaudir d’un matí de dissabte d’allò més biològic. Quatre alumnes de 2n de Batxillerat, juntament amb la seva professora de Biologia (jo mateixa), ens vàrem desplaçar fins a la URV de Tarragona per disputar la primera prova de les… Llegeix més»

CRÊPES


Aquesta setmana, com mana la tradició a França, els estudiants de francès de 4t d’ESO i de 1ri 2n de Batxillerat han fet crêpes. És una tradició francesa fer crêpes per “La Chandeleur”, la Calendària.

Us passem la recepta!

RECETTE DE… Llegeix més»

FEM DE PERIODISTES!

Els alumnes de l’optativa de Revista de 2n d’ESO ens hem posat a la pell d’un periodista. En el projecte Junior Report que consisteix a acostar el món del periodisme als nostres joves, i en el marc de les activitats que ens proposen, hem assisit… Llegeix més»

TÍTOLS PER RECOLLIR

AVÍS A L’ALUMNAT I EXALUMNAT DEL CENTRE PER PASSAR A RECOLLIR ELS TÍTOLS PENDENTS.
Podeu passar a recollir els títols de les promocions indicades i de les anteriors.
RECORDEU portar el document d’identitat i el resguard del títol.… Llegeix més»