Iniciem la cinquena mobilitat del projecte “Outdoor education”

Avui 9 de novembre hem començat la cinquena mobilitat del projecte Erasmus+ “Outdoor Education”. Degut a les restriccions derivades de la pandèmia serà una mobilitat virtual en què de manera conjunta amb estudiants d’Itàlia, Romania, Portugal i Turquia, el nostre amfitrió, treballarem la història d’aquest últim país.

 

El projecte es durà a terme durant els dies 9 i 10 de novembre amb un programa atapeït d’activitats interactives com test online, enquestes, activitats col·laboratives amb l’aplicació actionbound, xerrades i taules rodones.

El nostre alumnat ha participat de manera molt positiva tot i les dificultats que presenta treballar en aquest moment de COVID-19. Avui hem treballat amb l’alumnat de 2n de batxillerat: Selma Esbert, Enric Soler, Didac Aparicio, Pol Collado i Rocio Espinosa.
Durant la sessió del dia 10 s’incorporaran alumnes de 1r de batxillerat

“El proyecto “Outdoor Education” está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de esta nota de prensa es responsabilidad exclusiva del Institut Alba del Vallès y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>