Sortida al teatre Oracles

El passat dimecres 24 de març vam fer una sortida al teatre Oracles per gravar la cançó “Joves del món! Passeu, passeu!” que hem creat a classe.

Primer vam fer una posada en escena de les titelles que hem fet a classe. Són titelles d’ombres de personatges de moltes cultures: Pakistan, Bangladesh, Colòmbia, Argentina, República Dominicana, Síria, i moltes altres: Son Goku, Bart Simpson, Matlu i Patlu, Shiva, Alí Babà, Tom i Jerry, Jan, Doraimon, la bruixeta Faija…

Hem fet un teatre petit per representar el videoclip de la cançó. I per cantar ens va acompanyar un grup de flamenc i el fotògraf Justin P. Brown, que va fer fotos d’aquest primer intent de videoclip! L’Esperanza Cortes va venir amb dos artistes més de flamenc,  la Ruth i l’Òscar, i ens van ensenyar uns passos de flamenc. També ens van acompanyar la Teresa, el Marcos, la Idoia, i l’Orland i la Michela del teatre Oracles.

Ens va agradar aquesta experiència. Volem practicar més la música! La cançó que hem triat té ritme de rumba catalana i hem canviat la lletra original per crear-ne una altra nostra amb els nostres personatges.

El programa Open Mic Intercultural Online començarà amb la nostra cançó! Hi participaran altres aules d’acollida d’altres escoles de forma virtual! I el Milà i Fontanals és el centre presentador! Aviat ho podreu veure…

GALERIA DE FOTOS