Petits records sense importància – GTM

GALERIA DE FOTOS

Este nuevo curso nos las hemos visto con un pollo rebelde que ha invadido la mesa en una curiosa y frenética comida de Navidad.

Podréis disfrutar de nuestro espectáculo los días 7, 8, 9 y 10 de junio. El jueves la entrada es gratuita, pero tendréis que  hacer la reserva con antelación. Os esperamos a las 20 horas en el Teatre Tantarantana.

Desde nuestra página web queremos agradecer a los profesionales, Constanza (directora de la obra), Albert (dramaturgo) y Julio (director del Tantarantana), la oportunidad de poder trabajar con ellos. También destacamos el incalculable valor de haber podido compartir escenario con la gente “mayor” del barrio.

Grup Teatral Milà (optativa de 4t  ESO)

 

TEATRE TANTARANTANA

Sala Baixos 22

Del 8 al 10 de juny

Espectacle del projecte PI(E)CE – Projecte Intergeneracional de Creació Escènica amb alumnes de l’Institut Milà i Fontanals i Consell de Cent, juntament amb el Casal de la Gent Gran de Ciutat Vella.

Assaig general, 20 a 21h, dijous 7 de juny, entrada gratuïta

Divendres i dissabte, de 20 a 21h, 3 €

diumenge, de 19 a 20h, 3 €

DESCRIPCIÓ DE L’ESPECTACLE

Què recordem i què oblidem? De vegades recordem una petita anècdota sense importància, una música que vam escoltar casualment pel carrer, un gest fugisser, una paraula dita casualment… Però, què s’amaga darrere del fet fútil? Què hi ha d’inefable, d’inexpressable, potser, i tanmateix d’essencial? La cosa fútil adquireix fondària a través del record… I va adquirint una nova dimensió, fins a barrejar-se en igualtat de condicions amb els fets més rellevants, amb les imatges punyents i les paraules que ens fereixen o que ens alegren de per vida… Si en altres anys, PI(E)CE ha investigat amb la gent gran i els adolescents dels barris del Raval i del Poble Sec de Barcelona entorn de temes com la identitat, els somnis o la memòria, enguany aquesta recerca agafa un caire encara més íntim si és possible, tot cercant d’il·luminar les imatges o les diminutes narracions que ens impregnen sense que ens n’adonem i que, precisament per la seva discreció i aparent insignificança, acaben per revelar i per despullar el context biogràfic, social o cultural, o les barreges d’aquests, que ens configuren. Els petits detalls que fem o que expliquem sense pensar ens delaten. La història dels barris, de les ciutats i de les migracions estan fetes d’aquestes grapades d’històries… però, per endinsar-s’hi, cal afinar l’oïda i tancar les parpelles fins a deixar els ulls en penombra…

PETITS RECORDS SENSE IMPORTÀNCIA