Moviment maker a les aules del Raval

GALERIA DE FOTOS

El projecte “”Moviment maker a les aules del Raval”” té la voluntat que l’alumnat de l’INS Milà i Fontanals col·labori amb col.lectius i entitats de la zona. Es tracta d’un aprenentatge actiu, de reflexió sobre la pràctica, que pretén reforçar el sentiment de pertinença i l’arrelament al territori. Posarem el focus en els alumnes, impulsant la participació responsable i activa a través de situacions reals de la vida quotidiana, dins el concepte de ciutadania global, buscant el bé del conjunt de la societat.

L’alumnat del nostre centre visitarà les escoles de primària de la zona, entrevistarà l’alumnat i el professorat de 2n de primària i farà una observació d’aula. Tenen com a objectiu conèixer com juguen els nens, esbrinar quins jocs i joguines fan servir a l’escola, quines dinàmiques es potencien… Una vegada recollida aquesta informació, l’alumnat ha de dissenyar i crear una proposta pròpia de joguines amb tecnologies de fabricació digital per tal de tornar a l’escola de primària i dinamitzar una sessió de jocs amb els petits, a més de regalar al centre les joguines creades pensant en ells.

En aquesta activitat es realitzarà una presentació del projecte “Moviment maker a les aules del Raval” i comptarà amb una explicació prèvia sobre l’equipament de l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol, per part de l’equip coordinador del centre.

Presentació del projecte Xavier Rosell