JOVES DEL MÓN! PASSEU, PASSEU!

Benvolguts i benvolgudes!

NOUVINGUTS I NOUVINGUDES!

Ens complau molt presentar-vos el treball final de l’Aula d’Acollida de l’INS Milà i Fontanals en col·laboració amb l’espai ORACLES Theatre/Studio i Serveis Educatius de Ciutat Vella. “JOVES DEL MÓN! PASSEU, PASSEU!”!

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència invisible online, com a espectadors i espectadores, en aquesta estrena especial tan nova! Tenim cita virtual dimecres 2 de juny, a les 11:30h! I podeu veure’ns des del Canal YOUTUBE del teatre Oracles, que retransmetrà en directe des del Saló d’Actes de l’INS Milà i Fontanals de Barcelona el nostre programa. En aquesta ocasió ens acompanyaran les escoles i centres pioners que han volgut participar de la convocatòria anual enviant-nos treballs: l’INS Miquel Tarradell, l’Escola Collaso i Gil i l’Escola Milà i Fontanals

Els temps canvien! I ara estem més interconnectats que mai tot i no poder trobar-nos físicament! Així doncs, joves del món!, esperem us pugueu connectar des de la vostra aula d’acollida i participar d’aquesta trobada amb alegria i germanor! Us portem les nostres cultures d’origen!

Aquí teniu els enllaços per acollir-nos i veure les sorpreses que us tenim preparades!

JOVES DEL MÓN! Passeu, passeu! – PROGRAMACIÓ TEATRAL ONLINE

Link ORACLES – Youtube Channel – Live Streaming

Passeu, passeu!!

AULA D’ACOLLIDA – INS MILÀ I FONTANALS

Curs 2020/21