Visita al forn “Carlos Ripollés”

Els xiquets i les xiquetes de P5A, per finalitzar el projecte que han estat fent durant el primer trimestre i part del segon (Els pastissos); van realitzar una sortida al forn del poble “Carlos Ripollés”.
La sortida es va fer el passat dimecres 15 de febrer a les 10.30 del matí. Van fer una visita general a les instal·lacions, on els van explicar una mica quina funció tenia cada aparell i el procés per fer el pa. Un cop finalitzada aquesta explicació, els van portar fins a una sala on tenien preparat un taller de rebosteria. Els xiquets i xiquetes van fer: croissants, coquetes, magdalenes i bastons de pa. El forner ens va dir en finalitzar el taller, que ho courien als seus forns i l’endemà al matí ens ho portarien a l’escola perquè poguessin esmorzar les seves pròpies produccions.
En acabar van poder realitzar tota mena de preguntes, després, es van acomiadar donant les gràcies per com ens havíem rebut i ells els van obsequiar amb una samarreta per a cada xiquet/ta que posava: “Soy fan de mi panadero”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>