Felicitació Nadal I-E Daniel Mangrané

Benvolguda comunitat educativa,

Per aquestes vacances, els i les mestres i professors de l’Institut Escola hem decidit demanar-vos aquests deures:

  • De Llengua: ensenyeu que cap míssil no arribarà mai tan lluny com la paraula. Que la lectura reneix en temps de pau, i que una frase a temps pot canviar el món.
  • De Matemàtiques: que si el que sumem al món aporta més que el que en restem… tot anirà millor, que quan multipliquem les idees guanyem totes i tots. Que el món és millor quan la Pau tendeix a infinit i que en qualsevol equació l’ important és trobar la solució.
  • De Ciències: que en les lleis de l’univers, no n’hi ha cap que defensi les guerres, que les guerres no són admissibles per a la biosfera. Que la fissió nuclear ha de separar àtoms i no cultures, i que els coets són per llançar-nos a l’univers.
  • D’Història: que de tota història se n’aprèn alguna cosa, i que la nostra història està per escriure, per tots nosaltres, paraula per paraula, tot està per fer i tot és possible.
  • D’ Educació Física: que per ser un guanyador cal saber abraçar el contrari, que fins i tot ens els esports individuals hem de saber fer equip i que quan participes de la pau sempre guanyes tu.
  • De Música: que un crit té menys escales que les rialles. Que la pau sona tan bé que fins i tot se sent per dins, i a més com que cantar porta alegria, que canten, que canten, que canten!!!!

​I sobretot us demanem que abraceu els vostres fills i filles, i aprofiteu la màgia i la il·lusió que desprenen en aquestes dates​.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>