Inauguració de la nostra façana

Diumenge, tot i la pluja, vam celebrar la inauguració de la nostra façana d’Art Urbà. Un gran projecte dut a terme per 19 artistes amb la col·laboració de tot l’alumnat de l’ESO i l’ajuda de la resta de membres de la comunitat educativa.

A l’acte va estar present l’alcadessa de Santa Coloma, Nuria Parlon així com alguns dels regidors municipals: Esteban Serrano (1er Tinent d’alcaldessa executiu de l’Àrea de Serveis Interns), Lídia Montero (2a Tinent d’alcaldessa executiva de l’Àrea d’Urbanisme), Diego Arroyo (3 er Tinent d’alcaldessa executiu de l’Àrea d’Educació), Mª Petra Jiménez (4a Tinenta d’alcaldessa executiva de l’Àrea de Cultura), Mireia González (Regidora ponent d’Educació) i l’Alvaro Rodilla (Regidor ponent de Medi ambient).

Durant la inauguració alguns dels artistes van explicar la seva obra a tot el públic participant i per finalitzar-la l’AFA va convidar a l’aperitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>