Professorat assignat al Torrent


Si ets professor o professora i t’han assignat per a una vacant al nostre centre educatiu el curs 2021-22, posa’t en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a iestorrent@xtec.cat.
Us escriurem amb informació d’interès per a l’inici de curs.

Cloenda Micromón’21

 

El dimecres a la tarda l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de batxillerat de Biologia ha participat en la Cloenda del Programa MicroMón@UAB_4.0. 
A l’acte, que ha tingut lloc en format virtual, han participat també l’alumnat dels altres centres de Barcelona que també han participat en el… Llegeix més»

Reutilitzar materials de forma creativa

L’alumnat de 3r d’ESO havia utilitzat uns bastidor de pintura per crear les seves pròpies obres, al mes de novembre, dins del projecte globalitzat de Leonardo da Vinci. Els bastidors estaven al magatzem i l’alumnat de l’optativa d’Escola Verda ha buscar la manera de… Llegeix més»

Arquitectura a l’aula

Amb motiu de la celebració de la 5èna Setmana de l’Arquitectura, el col·legi d’arquitectes va impulsar la iniciativa: Arquiescola. Una oportunitat perquè una arquitecti visiti l’institut i pugui traslladar a l’alumnat de forma pràctica, en forma de taller, els principis bàsics del disseny i… Llegeix més»

SOS microplàstics!!!

L’alumnat de 1r d’ESO finalitzat aquests dies el seu projecte globalitzat: SOS microplàstics.
Una part d’aquest projecte s’ha fet en col·laboració amb la Universitat de Vic i té com a objectiu principal promoure l’ensenyament del mètode científic a través de l’estudi d’una problemàtica ambiental poc coneguda… Llegeix més»

Micromón’21

El nostre alumnat participa en el projecte Micro-Món@UAB_4.0.
És un programa innovador que pretén animar els estudiants de secundària a exercir la seva carrera professional en ciència i tecnologia, tot abordant un dels reptes més importants per a la salut humana per a aquest segle:… Llegeix més»