Legocoorpetició

Abans de marxar de vacances el nostre grup de robòtica LEGO @RobotsTorrent ha anat a visitar el grup LEGO de l’Institut Joan d’Àustria de Barcelona (@FLL WhiteRavenJdA). 
Hem tingut l’oportunitat de conèixer-nos i explicar-nos com preparem el concurs de la Fisrt Lego League que tindrà lloc al… Llegeix més»

Del fang a la rajola

Aquestes últimes setmanes de desembre, l’alumnat de 2n d’ESO ha estat treballant la composició geomètrica i la seriació en les classes de visual i plàstica. I ho han dut a terme a partir d’un concurs intern que utilitzant el fang com a material vehicular tenia… Llegeix més»

Hem recollit 258 kg d’aliments!

Hem finalitzat la primera campanya del nostre programa de Solidaritat, el recapte d’aliments a benefici de la Fundació Banc d’Aliments. Hem recollit 258 kg d’aliments entre l’alumnat. Per animar el recapte es fa una recollida per grup i aquest any el grup de 2n A… Llegeix més»

Club de Teatre

El club de teatre del Torrent ha assistit aquest dissabte a la seva segona sessió. En aquest cas s’ha escollit el Liceu per gaudir de la comèdia de Rossini “L’italiana in Algeri”, una obra estrenada al 1813 a Venècia.
Alguns dels participants no havien vingut mai… Llegeix més»

Aprenentatge significatiu

L’entrevista és un text periodístic en el qual es donen a conèixer les idees i opinions d’un personatge mitjançant un diàleg entre la persona entrevistada i l’entrevistador.
L’alumnat de 4t ha treballat aquesta tipologia textual a la classe de català. Però, què millor manera hi ha… Llegeix més»

Xarxa d’Escoles Verdes

El passat dissabte, l’Institut Torrent de les Bruixes va rebre el distintiu que ens reconeix com una Escola Verda. L’acte de lliurament dels certificats va estar presidit pel Conseller d’Educació, Josep Bargalló i el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.
Aquest distintiu reconeix les accions… Llegeix més»