Inici de curs 13 de setembre


Aquest és l’horari de presentacions per al primer dia de classe:
1r ESO- 9:15h a 11:15h
Servei d’autocar:

  • 8:45h Palmeres (c/ Mònaco cantonada c/ Sicília)
  • 8:50h Fondo
  • 8:55 Rambla (a prop d c/ Irlanda)
  • 8:00 Església

(esteu 5′ abans perquè l’autocar no pot esperar. A cada parada trobareu 2… Llegeix més»

Professorat assignat al Torrent


Si ets professor o professora i t’han assignat per a una vacant al nostre centre educatiu el curs 2021-22, posa’t en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a iestorrent@xtec.cat.
Us escriurem amb informació d’interès per a l’inici de curs.

Cloenda Micromón’21

 

El dimecres a la tarda l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de batxillerat de Biologia ha participat en la Cloenda del Programa MicroMón@UAB_4.0. 
A l’acte, que ha tingut lloc en format virtual, han participat també l’alumnat dels altres centres de Barcelona que també han participat en el… Llegeix més»

Reutilitzar materials de forma creativa

L’alumnat de 3r d’ESO havia utilitzat uns bastidor de pintura per crear les seves pròpies obres, al mes de novembre, dins del projecte globalitzat de Leonardo da Vinci. Els bastidors estaven al magatzem i l’alumnat de l’optativa d’Escola Verda ha buscar la manera de… Llegeix més»

Arquitectura a l’aula

Amb motiu de la celebració de la 5èna Setmana de l’Arquitectura, el col·legi d’arquitectes va impulsar la iniciativa: Arquiescola. Una oportunitat perquè una arquitecti visiti l’institut i pugui traslladar a l’alumnat de forma pràctica, en forma de taller, els principis bàsics del disseny i… Llegeix més»