Cangur’19

Avui l’alumnat del Torrent ha participat un cop més a les proves Cangur.
Prou de 231 alumnes des de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat han posat a prova la seva lògica i perseveració i en finalitzar han recuperat forces amb un got de xocolata… Llegeix més»

“To be or no to be”

L’alumnat de batxillerat ha pogut assistir a la representació de l’adaptació teatral d’unes de les obres més conegudes de Shakespeare i un dels clàssics de la literatura universal: Hamlet, al Teatre Poliorama.
Sobre aquesta obra teatral, fins al 2005, s’han arribat a escriure trenta-sis òperes i… Llegeix més»

Histoires en français!

Nos étudiants en français ont pu profiter, à l’invitation de l’EOI de Santa Coloma de Gramenet, du spectacle de contes avec Michèle Pendanx.
Au cours de la lecture, Michelle a réussi à séduire le public pour vivre ses aventures et ses histoires. Les auditeurs ont imaginé,… Llegeix més»

#recercaendirecte19

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO ha visitat aquesta setmana la Fira de la Recerca en directe! al CosmoCaixa.
L’objectiu de la Fira -que organitza la Unitat de Cultura Científica del Parc Científic de Barcelona, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” i el suport de l’Ajuntament… Llegeix més»

Dublin, Ireland

Last weekend our students flew to Dublin. For 9 days, they will live at homes with Irish families and attend English classes. They will also have the opportunity to know the landscape and the Irish culture doing some excursions and scheduled visits. An experience that surely they… Llegeix més»

Objectiu “Global Innovation Award”

Aquest dissabte 9 de febrer ha tingut lloc a l’EEBE (Escola d’Enginyeria de Barcelona Est-UPC) el torneig classificatori de la First Lego League Spain.
L’equip de l’Institut Torrent de les Bruixes: “Dark Force”, integrat per la Natàlia i la Marina de 1r d’ESO, la Carla, el Mateo… Llegeix més»