Aquest passat dilluns 1 de març vam tenir la visita de l’Alberto Pizarro, cap d’obrador i soci de la fleca La Puntual a Girona.
Al llarg de la xerrada l’Alberto va posar diferents exemples de personatges actuals i històrics que per un motiu o un altre van tenir una mirada personal i en molts casos divergent sobre determinats temes. En tots els casos va ser la curiositat el motor que els va portar a assolir diferents fites i objectius, parlem de Lord Byron, Rosalia o Marie Colvin.
Pel nostre convidat la curiositat ha estat clau en la seva trajectòria professional i personal, i l’ha portat a treballar amb un element bàsic i quotidià com és el pa per convertir-lo en un aliment i no un producte, un aliment d’alta qualitat a un preu més que competitiu. Es tracta d’una aposta clara: massa mare, fermentacions llargues i farines ecològiques al darrera d’uns productes que, en menys de quatre anys, ja han rebut el reconeixement de molts gironins i gironines.
Si en voleu saber més els trobareu a la web http://lapuntual.cat/ i/o a l’instragram https://www.instagram.com/la.