Sabadell Orienta. Apropa’t a l’FP

Amb l’objectiu de fer arribar al conjunt de la ciutadania tota l’oferta de Formació Professional a Sabadell i de reforçar alhora l’orientació acadèmica  i professional per a totes les edats, l’Ajuntament va portar a terme els dies 21,22 i 23 de febrer de 2019 la tercera edició d’Apropa’t a l’FP.

L’esdeveniment, ubicat a Fira Sabadell, té com a objectiu consolidar la difusió de la formació professional com una oferta de qualitat entre els estudis postobligatoris. Apropa’t a l’FP és un punt de trobada amb els centres de formació de les diferents famílies professionals i les empreses i un lloc idoni on assessorar-nos sobre els diferents itineraris formatius i professionals. Tinguem l’edat que tinguem, siguem treballadors o treballadores en actiu o en situació de desocupació temporal i sigui quina sigui la nostra carrera formativa i professional i el nostre interès vocacional.

Què vam trobar a la fira:

  • Xerrades específiques sobre cicles formatius i famílies professionals adreçades a estudiants de 4t d’ESO, batxillerat i escoles d’adults.
  • Espai per al debat i ponències d’interès general relacionades amb l’àmbit formatiu i professional.
  • Espai d’exposició i diàleg amb empreses i perfils professionals diversos que ofereixen una visió àmplia de les diferents sortides al món laboral
  • Espai d’exposició de diferents centres que ofereixen cicles formatiu i idiomes.
  • Punts d’orientació personalitzada i un servei d’informació sobre l’autoocupació i la creació de la pròpia empresa.

Àlbum de fotos