Ribotivisió Song Contest. Ribotistoltes 21

Avui divendres, dia 12 de febrer, hem celebrat un carnestoltes atípic, un carnestoltes sense abraçades, sense rua, però, gràcies a l’esforç de tothom, un carnestoltes únic i especial!

La celebració de matí d’aquest any ha estat coordinada pels professors Aleix Muñío i Yolanda García, que porten la comissió de festes, amb l’estreta col·laboració dels coordinadors de nivell, l’Estefania Font i el Norbert Riquelme. I amb una participació molt especial i divertida dels professors Sergi Latorre i Sara Vizdomine, els tutors i tutores, professorat en general i tot alumnat del centre.

Calia la implicació de tothom i no ha faltat. Tan important com la pròpia festa era la planificació de les activitats i la col·laboració de l’alumnat i del professorat, especialment en una situació atípica i anticarnavalesca com la que tenim aquest any, amb els grups bombolla i les tres paraules màgiques “distància, mans, mascareta” que s’han instal·lat en el nostre dia a dia.

Al llarg de la setmana, els diferents grups tutoria han practicat i gravat la seva coreografia per tal de poder participar en la 1a edició del Ribotivisó Song Contest

Després del pati ha arribat el moment del concurs. En directe, des de les diferents classes, hem pogut seguir les projeccions dels vídeos participants i hem pogut puntuar en directe cada coreografia.

La presentació del concurs ha deixat moments memorables per al record. Afortunadament, la tecnologia ens permet poder reviure’ls a la carta:

 

El resultat de les votacions dels diferents grups participants i del jurat d’especialistes ha estat el següent:

PREMI

CURS GUANYADOR

VOTS

1r CICLE

2n B

64

2n CICLE

3r A-B

141

CICLES FORMATIUS

1r TAPSD Y

137

A continuació podeu veure de nou els vídeos del grups participants: