Fira de projectes’18

El 26 d’abril s’ha celebrat al centre cívic Rogelio Soto la 2a Fira de Projectes, una mostra dels diferents productes que els alumnes de 1r d’ESO de l’institut Ribot i Serra i de les escoles Espronceda i Sallarès i Pla han treballat al llarg del curs

 

 

A la Fira, l’alumnat ha preparat una exposició per presentar les diferents activitats que han realitzat al llarg del curs. En el nostre institut han estat tres els proejctes presentats:

  • Origen: Integra les matèries de socials i visual i plàstica. Aquest projecte pretén apropar l’alumnat a un viatge que s’inicia en la història de la Terra i la formació del relleu, i que ens ha portat fins a l’aparició de l’ésser humà i l’estudi de les primeres civilitzacions: Egipte, Grècia i Roma.
  • Som-Riu: És un projecte que engloba les matèries de ciències i tecnologia. L’objecte d’estudi d’aquest projecte és el riu Ripoll, la importància del seu pas per la ciutat de Sabadell i la salut mediambienal que té. Per mostrar aquesta importància, l’alumnat de 1r ha fet una depuradora.
  • Vivace: És un projecte que relaciona la música i l’expressió emocional per al desenvolupament personal. A partir de peces musicals com Pere i el llopEl carnaval dels animalsAnnie i La flauta màgica, s’han expressat emocions i s’han valorat com a part fonamental del desenvolupament personal i grupal.

 

També els companys de primària han presentat els seus projectes: ens han parlat d’un hort urbà en anglès, han establert un circuit electrònic que ens explica la piràmide dels aliments, ens han explicat per què podem veure el colors i, fins i tot, ens han explicat projectes estatals en els que participen.

A més, ens hem retrobat amb els nostres antics mestres i companys de primària. Hem tingut temps de compartir records i d’acomiadar-nos fins al curs vinent.

Àlbum de fotos