Maquetes d’educació infantil

Com cada any, l’alumnat de 1r curs del CFGS d’Educació Infantil s’embarca en l’aventura de la confecció real d’una aula d’educació infantil; 1r de TEI ha pogut mostrar la seva creativitat amb el disseny i confecció de maquetes que representen aules d’Educació Infantil, concretament per a infants de 0-1/1-2 /2-3 anys. Enguany, tot i la pandèmia per la COVID19, també s’ha volgut gaudir de l’activitat estrella del Mòdul, tant per al grup X com per l’Y, que com veieu a les fotos de grup, estan molt satisfetes i satisfets de la feina feta.

És una activitat emmarcada en el Mòdul Professional 2, la Didàctica de l’Educació Infantil, concretament en la seva UF2: Planificació dels espais, el temps i els recursos en educació infantil. En aquesta UF, a més d’entendre la importància d’organitzar una aula segons la normativa del Decret 282/2006, també se’ls dóna l’oportunitat d’imaginar com els agradaria que fos, incloent vocabulari en anglès.

Us deixem unes imatges del procés i dels productes finals! S’han esforçat molt en aquestes més de 20h de brainstorming! Well done!

So, we hope you enjoy their proposals!!

Accés a l’àlbum de fotos