Campus Ítaca

Ja tenim els alumnes seleccionats que aniran al Campus Ítaca aquest any!

El Mohamed Dahsas, la Rocío Gonzalez, el Noah Ramos, l’Arnau Miñana i la Nina Tixicuro (alumnes de 3r A i B) son els alumnes que aquest any gaudiran de la beca d’una estada al Campus Ítaca de la UAB on es trobaran amb més alumnes de 3r d’altres instituts del Vallès Occidental i d’altres comarques properes.

Des del 5 al 13 de juliol, i sempre acompanyats per monitors de lleure, realitzaran jocs i tallers on practicaran la competència oral en català, interpretaran llenguatge matemàtic i l’ús de les eines audiovisuals. Els 7 dies passaran volant fent gimcanes, resolent casos de genètica, de biologia, d’antropologia, d’arqueologia, entre d’altres. L’últim dia del campus, acompanyats per les seves families, exposaran el projecte que durant el campus hauran dut a terme. A part faran activitats de caire artístic i creatives i també aniran a la piscina!

Com ja es ve fent fa temps, es busca un espai on els alumnes de 4t que l’any passat van anar al Campus Ítaca es troben amb els de 3r que participaran en aquesta edició. La trobada serveix perquè els de 4t expliquin anècdotes i recordin l’estada de l’estiu passat, i els de 3r els puguin preguntar dubtes sobre el que aniran a ​fer. La sopresa pels alumnes de 4t és quan se’ls dona una carta personalitzada del que va ser el seu monitor durant el campus. Mirant les cares de la Lidia Rodriguez, l’Adrià de la Cruz, la Francisca Alberti, l’Àlex Teruel i la Dayana Arteaga és quan veiem que l’experiència va valer molt la pena!

Estem segurs que aquest any també serà una experiència inoblidable!

Accés a l’àlbum de fotos