Setmana de la ciència

Aquests dies abans de Nadal, al centre hem fet la setmana de la ciència!

Dilluns vam gaudir d’una xerrada protagonitzada per bombolles de sabó, les quals amaguen secrets matemàtics. La va impartir el professor Aonton Aubanell, creador i fundador del Museu de les Matemàtiques de Cornellà.

Mentre els de segon cicle jugaven amb bombolles de sabó, els de primer cicle van disfrutar d’una gimcana matemàtica i un taller d’arqueologia per treballar el mètode científic.

Dimarts vam disfrutar d’un itinerari ple d’experiments. Els de segon cicle van preparar diferents experiments: caramels mentos amb cola, coets de vinagre, erupcions volcàniques… i van explicar-los als de primer i segon d’ESO . Van poder fer planter, o fer un polímer, fins i tot disfrutar d’il·lusions òptiques!

Dimecres, per acabar la setmana, vam disfrutar de dues sortides diferents. Una a Barcelona, al CosmoCaixa, amb els alumnes de 2n i 4t, i l’altra al Museu de les Matemàtiques, de Cornellà, amb els de 1r i 3r. Aquests últims van gaudir també del Parc de Can Mercader. 1r i 3r participen en el programa TEI. Aquesta sortida va ajudar-los a conèixer-se millor.

Àlbum de fotos