Jornada de ports obertes de l’Hort Comunitari de la Mina

El Dijous 30 de Juny es va celebrar la Jornada de portes obertes de l’Hort Comunitari de la Mina, projecte en el que participen una gran quantitat d’entitats i serveis de Sant Adrià de Besòs. L’any vinent el SIEI del nostre centre començarà a anar de forma regular cada setmana per participar de la cura i la experiència de l’hort. No serà únicament un espai per participar amb el SIEI si no que esdevindrà una eina educativa per poder ser utilitzada per qualsevol departament de l’institut.

De moment l’any passat ja va anar a la Jornada de portes obertes i ha repetit en aquesta ocasió. Allà van poder participar de la pintada de mur que donava continuïtat a la tasca començada l’any passat per decorar i dona vida a l’hort.

 

També van tenir la oportunitat de gaudir d’una exposició de la Mina rural acompanyada de la xerrada de la senyora Cònsol i el senyor Antonio, que va ser molt interessant i va aportar moltes dades sobre com es vivia a la Mina fa 70 o 80 anys!

 

 

 

 

 

 

Tot un exemple de bona pràctica comunitària que funciona molt bé i que està començant a esdevenir un referent al barri de la Mina. El curs vinent us anirem explicant com va la nostra participació en aquest espai tan especial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>