CREAR LEYENDO (T3)

Ya estamos en la recta final del curso y ya ha comenzado nuestra tercera temporada. Como podréis ver en la foto, estamos leyendo el libro.
¿Qué vena artística tendrán mis alumnos? ¿Qué querrán hacer con la lectura? ¿Cómo lo diseñarán? A ver ¡qué creatividad tienen!   … Llegeix més»

Ombres de Sant Jordi

Qui sap la verdadera llegenda de Sant Jordi? En aquest curtmetratge us expliquem unes quantes versions mitjançant un teatrí d’ombres.
Aquest material ha estat realitzat pels alumnes de 2n d’ESO, de l’optativa del segon trimestre de Visual i Plàstica. Vegeu el link:
https://drive.google.com/file/d/1XXlUKbhZMUZgUpYroLndTytDpOlLMCnh/view?usp=sharing
 

Participació en la Trobada de Delegats i Delegades de Sant Adrià de Besòs 2019

Els Delegats i les Delegades de l’institut han assistit avui a la Trobada que organitza l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs en col·laboració amb els centres educatius del municipi que volen participar. Vam poder compartir experiències, reflexions i moments amb l’Institut Escola la Mina i… Llegeix més»

Pintada del mural del segon procés participatiu de graffiti

Dissabte 30 de Març es va fer la Jornada de cloenda del II Procés participatiu de graffiti. Van participar un total de 18 alumnes i durant el matí es van apropar moltes famílies per veure com anava la pintada i si necessitàvem quelcom. Van ser… Llegeix més»

CREAR LEYENDO (T2)

Ya hemos empezado la T2 de esta optativa que intenta incentivar la creatividad del alumnado. Han decidido realizar este cartel sobre los espacios de la novela.

 
Pronto comenzará la T3
CONTINUARÁ…