CREAR LEYENDO

Con un grupo reducido, el alumnado y yo estamos haciendo una optativa que pretende incentivar su creatividad artística a partir de la lectura. No sólo activa y reaviva su poder creativo, sino que también les conciencia de cómo la  lectura lleva a otros mundos artísticos.
Llegeix més»

Concurs d’idees de negoci 2018

El passat divendres 25 de maig de 2018 es van lliurar els premis del Concurs d’Idees de Negoci que   organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. de Sant Adrià del Besòs.

Aquest concurs, que està adreçat a l’alumnat de quart d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres d’ensenyament del municipi,… Llegeix més»

El centre participarà en el programa Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge

Ja s’han publicat les llistes dels centres seleccionats per formar part del programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge per al curs 2017/2018 i el nostre centre està a la llista que podeu consultar aquí.
El Programa en el que participarem és mSchools… Llegeix més»

Iniciat el Pla de Lectura a les Aules

Hem iniciat el Pla de Lectura a les aules amb la finalitat de millorar la comprensió lectora i fomentar el gust per la lectura del nostre alumnat. Algunes de les activitats que es duen a terme són:

  • 30 minuts de lectura diària. Es pretén que alumnat,… Llegeix més»

Xerrada mobilitat / Erasmus +

El proper dia 20 d’abril al gimmàs de l’Institut es farà una xerrada sobre les pràctiques formatives i els intercanvis juvenils que iniciarem amb alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius d’Informàtica
Des de l’any 2016 el centre disposa de la Carta ECHE, que li permet… Llegeix més»