VAGA 22 DE MAIG 2012

VAGA 22 DE MAIG 2012: COMUNICAT DE DIRECCIÓ

En relació a la vaga de demà s’informa a la comunitat educativa que, ara per ara, preveiem que el centre romangui obert amb plena normalitat en l’horari habitual.

Hi haurà servei de transport i menjador escolar habitual.

Recordeu que l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i el de 1r de BTX estan convocats a la vaga per acord del Consell de Delegats. Aquests alumnes, si són menors de 18 anys, necessiten estar autoritzats pels seus pares. Si la família o el tutor legal no esteu d’acord en què el vostre fill/a secundi la vaga, no l’heu d’autoritzar i l’heu de fer venir al centre.

L’institut atendrà amb la màxima normalitat possible l’alumnat que assisteixi al centre en funció del nombre d’alumnes i de docents presents per cada curs.

Aquest dimarts no es trucarà a les famílies per avisar de la no assistència dels alumnes a les classes.

Aquestes previsions estan fetes amb les dades que disposem en data i hora actuals. Fins ara cap professor ha comunicat la seva intenció de secundar aquesta mobilització.

Direcció de l’institut

Acta Consell de Delegats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>