Tria d’optatives

Ja pots triar les matèries optatives

Per fer-ho, has d’anar a la part superior esquerra d’aquesta pàgina i clicar sobre la imatge Tria les optatives.

Tingues en compte que és el primer any que posem en marxa aquest sistema per triar les optatives; fins ara ho fèiem enviant-vos a casa una carta amb la informació de les matèries i el document per fer la tria. Això implicava fer moltes fotocòpies. A més, la tria l’havíeu de fer arribar al centre abans de l’inici de les classes i això no era gaire còmode, sobretot pels que no sou d’Artés.

Com el curs vinent volem ser Escola Verda i també per facilitar-vos els tràmits, hem decidir implementar aquest sistema.

Cal dir, però, que aquests darrers dies el Departament d’Educació ha actualitzat les intranets dels centres que treballen amb l’Àgora (la nostra n’és una) i s’han detectat alguns problemes que estan intentant solucionar. Per això us demanem paciència perquè és possible que en algun moment el formulari no us vagi del tot bé.

Eva Navarro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>