Sant Jordi 2018

Dilluns, dia de Sant Jordi, vam celebrar aquesta jornada tan especial a l’institut amb lliurament de premis, xocolatada i jornades esportives.

Primer vam anar al gimnàs, on es van lliurar els premis dels concursos literari, cartell, fotografia matemàtica i aforismes. L’acte va comptar també amb actuacions musicals, el visionat d’una auca sobre en Pompeu Fabra i una representació teatral, amb ombres xineses incloses, per fer-nos reflexionar sobre el bullying.

Després els alumnes de 4t d’ESO van oferir coca i xocolata desfeta als que havien comprat un tiquet per col·laborar amb el viatge de final d’etapa.

La resta de la jornada es va dedicar a l’esport: alguns van fer una caminada per Artés, uns altres van jugar a futbol, bàsquet o voleil i la resta van fer d’espectadors dels diferents partits que es van disputar.

Com sempre, trobareu les fotos a l’apartat habitual d’aquest web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>