Recapte d’aliments

Recapte d’aliments

Ja sabeu que aquests dies estem recollint menjar i que la nostra intenció era portar-lo al Banc d’aliments de Manresa. Hem canviat d’opinió i us expliquem perquè.

Ahir el mossen d’Artés va venir a l’institut a fer una xerrada per les Jornades Per l’equilibri i ens va explicar que actualment 15 famílies d’Artés van a la parroquia per demanar menjar. Algunes d’aquestes persones són immigrants i d’altres no. Com veieu, la pobresa no està tan lluny de nosaltres. Per això hem decidit que el que recollim ho lliurarem a la parroquia perquè ho distribueixi entre els veins que més ho necessitin.

Si tens la sort de no tenir problemes per trobar-te un plat a taula quan arribes a casa, pensa en els que no en tenen tanta i, a l’hora de fer la motxilla, agafa un pot de llegums, una llauna de conserves, un paquet de pasta o de sucre o una ampolla d’oli i porta-ho a Consergeria.

Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>