Informacions inici de curs (I)

Informacions inici curs (I)

El setembre arriba, les vacances s’acaben… i tornem a posar-nos en contacte a través de la pàgina web per informar-vos de tot allò que heu de tenir en compte. De moment, el més immediat és això:

· dilluns, 2 de setembre, a les 23:59 h, acaba el termini per omplir el formulari de la vostra tria d’optatives.

· dilluns i dimarts, 2 i 3 de setembre, és Festa Major a Artés. Això implica que l’institut romandrà tancat fins dimecres, 4 de setembre.

· dimecres i dijous, 4 i 5 de setembre, són els exàmens extraordinaris de setembre pels que tingueu alguna matèria pendent del curs anterior. Recordeu que el calendari d’exàmens i les feines d’estiu els teniu en les pestanyes de color gris de la part superior d’aquesta pàgina web. Durant aquests dies haureu de deixar, en unes gàbies que trobareu al vestíbul de l’institut, els llibres reutilitzats d’Iddink que us vau quedar durant l’estiu. És molt important que esborreu qualsevol marca o subratllat que hi pugui haver i que els poseu en una bossa tancada amb un full a dins amb el vostre número de client, o bé, amb el vostre nom i cognoms.

Com cada any, a la primera tutoria, se us lliurarà l’agenda escolar que edita la Diputació de Barcelona.

Estigueu atents a les properes informacions que anirem publicant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>