Economia Social i Finances Ètiques

Els alumnes de 4t d’ESO B han estat realitzant al llarg de tres hores, a raó d’una hora setmanal, tres tallers sobre Economia Social i Finances Ètiques, una iniciativa de  l’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT).

En el primer taller van conèixer algunes de les diferents iniciatives socials, en forma de cooperatives, associacions i mutualitats, que hi ha a prop nostre, A partir d’un web que recull alguns projectes, vam analitzar diversos aspectes de les iniciatives triades, com la gestió dels residus, les condicions de treball, el grau de transparència o l’arrelament territorial.

En el segon van desenvolupar un joc de rol en el que els inquilins havien de prendre decisions de manera conjunta, de manera semblant a com es fa en una cooperativa, on cada cooperativista té un vot.

I finalment, en el tercer taller van fer un altre joc de rol per endinsar-se en les característiques de la banca ètica en relació a la banca tradicional.

Podeu veure més fotos en l’apartat habitual d’aquest web.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>