PARLAMENT FESTA GRADUACIÓ 2n DE BATXILLERAT 2017-2018

PARLAMENT FESTA GRADUACIÓ 2n DE BATXILLERAT 2017-2018

 

Bona tarda a tots i a totes….buff…quina setmana més atrafegada….o potser millor dir …. quin curs més atrafegat….

2n de Batxillerat!!!

Quanta feina!!!

Molts, veu arribar el 2012, com a representants de la primera fornada de joves nascuts l’any 2000. La primera generació del nou mil·lenni!!!  I com heu canviat…..

Al llarg d’aquests cursos, hem tingut el plaer de compartir amb vosaltres moltes hores de feina i dedicació. Hores dedicades a l’ensenyament i en el vostre cas a l’estudi, a l’amistat, a la convivència…

Ara, per a molts i amb la majoria d’edat a la butxaca, arriba l’hora d’acomiadar l’Institut. Uns potser enfilareu el vostre aprenentatge en diferents campus universitaris,  d’altres, potser escollireu un cicle formatiu de grau superior, per a convertir-vos en Tècnics especialistes de diferents sectors laborals…. i qui ho sap, potser continuareu estudiant posteriorment a la Universitat.

Del que estem convençuts els professors i professores que us hem conegut al llarg d’aquests anys, és que teniu un món per descobrir.  Un nou món per explorar s’obra davant dels vostres ulls… Exploracions emocionants i a voltes complicades….Valor i empenta!!! Ningú ha dit que els grans exploradors i les grans exploradores ho hagin tingut sempre tot fàcil. Però és precisament la capacitat de superar les dificultats és el que ha fet que hagin deixat la seva empremta a la història…

Sempre he admirat la tenacitat i la resiliència de Shackleton, Scott i dels pioners i pioneres dels pols… o la valentia de dones com Amelia Earhart. Gent dura i amb capacitat de no rendir-se…. Aquest és el tarannà que us ha d’acompanyar al llarg de la vostra vida, i és en certa manera, el tarannà que ja us ha acompanyat pels camins d’una adolescència, no sempre fàcil,  que  ara ja toca a la seva fi…

Els fruits, mirant-vos des d’aquí són evidents… que ja heu acabat el batxillerat i ja podeu dir que us heu graduat. Una recompensa al vostre esforç.

Esperem que tots i totes, anys a venir,  pugeu dir que si sou com sou, és perquè en certa manera i senzillament, allò que veu aprendre a l’Institut Manolo Hugué, us va fer dones i homes de profit, i sobretot…sobretot… bones persones!!

 

Molt bona sort… Dubteu, però, … No vacil·leu!… Deixeu que la brisa us empenyi suaument cap a nous horitzons…

Comenceu a caminar amb paciència i amb molta perseverança per nous camins desconeguts i deixeu que… l’aventura de la vida trobi un racó gratificant dintre de cada un i cada una  de  vosaltres.

 

Un altre cop…. Molt agraïts d’haver pogut compartir amb vosaltres aquests anys al Manolo.

Jaume Balart Clapés

Director

Institut Manolo Hugué. Caldes de Montbui 14 de juny del 2018