L’institut Manolo Hugué participa per primer cop a la Fira Apropa’t a l’FP 2019.

Dins del marc de celebració de la tercera edició de la Fira Apropa’t a l’FP, que es duu a terme en les instal.lacions de la Fira de Sabadell, els dies 19, 20, 22 i 23 de febrer del 2019, els departaments de Formació Professional de l’Institut Manolo Hugué, Fabricació Mecànica i Administració, participen en aquest esdeveniment de referència en l’orientació formativa i professional del Vallès Occidental.

Caldes de Montbui, esdevé dins del territori vallesà un nucli d’atracció divers. Així, es converteix per la seva posició en aquest Vallès central, en un pol d’atracció dins del que bé es podria anomenar subcomarca de l’Eix de la Riera de Caldes i Conca del Ripoll. En aquest àmbit geogràfic,  s’entrecreuen fluxes molt diversos: econòmics, turístics, de mercaderies, etc. Tots ells, amb tota una sèrie de necessitats, com pot ser en el cas que ens ocupa, aquelles pertinents a l’àrea de l’aprenentatge professional.

L’Institut Manolo Hugué, amb l’objectiu de donar-se a conèixer en tot el territori vallesà i donar resposta a aquestes necessitats,  participa enguany, no sols en la Fira Guia’t de Granollers, com ja ho ve fent habitualment, sinó també en l’esmentada Fira Apropa’t a l’FP de Sabadell.

La presència en aquests esdeveniments, representa un esforç significatiu per part dels professors i professores del nostre centre. Des de la Direcció volem agrair la predisposició del nostre professorat a col.laborar amb l’Institut fora del seu horari laboral, per tal de donar a conèixer la nostra oferta formativa.

L’oferta formativa d’FP de l’INS Manolo Hugué contempla diferents cicles de grau mitjà i superior de les famílies d’Administració i de Fabricació Mecànica.

GRAU MITJÀ

 

  • CFGM de Gestió Administrativa.
  • CFGM de Mecanització

GRAU SUPERIOR (amb possibilitats ambdós de fer pràctiques en alternança dual)

 

  • CFGS Administració i Finances  
  • CFGS Programació de la Producció en Fabricació Mecànica. Perfil professional en Motlles i Matrius.

 

 

Aquest cicle de Motlles i Matrius, de nova creació, té un currículum especialment adaptat i és l’únic existent a tot l’estat espanyol.  És un CFGS que es va crear per cobrir les necessitats existents en les empreses del sector donada la manca de professionals en aquesta especialitat. Habitualment l’Institut col.labora amb empreses calderines i de poblacions veïnes, alhora d’afavorir les pràctiques dels nostres alumnes i les demandes laborals d’aquestes.

 

 

 

 

D’esquerra a dreta:

Amador Gonzàlez, Àngel Antolín, (Departament de Fabrica Mecànica), Jaume Balart (Director), Roser Guiteres (Regidora d’Educació de Caldes de Montbui), Núria Carner (Regidora de Promoció Econòmica de Caldes de Montbui), Javier Pérez (Departament de Fabricació Mecànica)