Xerrada Recursos Humans. 1r Batxillerat C

Xerrada sobre Recursos Humans. Consells per a l’entrevista.

1r de batxillerat C – INS Manolo Hugué

 

Dimarts, 20 de febrer de 2018

Avui a l’hora d’economia de l’empresa hem tingut el plaer de comptar amb dues expertes en personal que estan en actiu a l’empresa Carglass. Elles són Verónica Álvarez de las Heras (que podeu veure a la foto) Directora de RRHH de Carglass i Pilar Tellez Directora d’Operacions & Logística a Carglass.

Han donat consells molt interessants als joves que penso que els seran molt útils en un futur, com ara com contactar amb el responsable de RRHH d’una empresa, la importància de la carta sol·licitud i del currículm vitae
, què cal fer abans i durant l’entrevista de feina, entre d’altres.

 

Han simulat un parell d’entrevistes de feina. La primera candidata  no s’havia informat sobre l’empresa  (valors,  manera de fer) ni sobre la vacant i es mostrava poc segura i nerviosa. La segona era totalment oposada s’havia informat sobre l’empresa i sobre la vacant a la que aspirava,  mostrava seguretat, proactivitat, humilitat, creativitat i moltes ganes d’aconseguir la feina.

Al acabar ens han regalat un cotxe soft, antiestres, de publicitat de la seva empresa.

Penso que el missatge que ha quedat clar a tots els joves és que val molt pena lluitar per aconseguir en un futur una feina que ens faci feliços ja que hi estarem moltes hores cada dia i rendirem més si la feina ens agrada.