Treballs finals de narrativa audiovisual

Aquest curs vam iniciar un nou projecte per incorporar la narrativa audiovisual al nostre centre. Ha estat un repte assumit des de l’assignatura de música per donar cabuda a la creativitat i a l’expressió de missatges diversos mitjançant les imatges i la música.

Ara que ja ha acabat el curs pels alumnes de 4t, puc dir amb satisfacció que finalment tots els grups han aconseguit portar a terme i finalitzar els seus treballs, els quals vam presentar el passat divendres en una projecció pública per a la resta d’alumnat de 4t d’ESO.

Tot i que controlar la producció i muntatge dels diversos grups a la vegada aquest tercer trimestre no ha estat una feina fàcil, els alumnes han demostrat que són capaços de fer bé les coses quan s’ho proposen.

Al llarg del curs hem anat creant espais de conversa analitzant curts, creant sonoritzacions, aprenent a compartir i editar imatges i a fer evident la importancia de la música en qualsevol dels recursos audiovisuals que hem analitzat i treballat.

Tenim molt camí per aprendre amb ells i elles i segurament que aquesta promoció pot ser la primera de d’altres que ens sorprendran. Seguirem donant valor als temes socials, als temes que els preocupen i que es poden expressar de formes molt diverses …

https://cmestre2.wixsite.com/serrafilms/post/presentaci%C3%B3-dels-treballs-finals-de-l-assignatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>