L’univers literari de Mercè Rodoreda envaeix l’institut

La Coordinació lingüística del centre us proposa una visita a l’exposició Mercè Rodoreda 1908-1983, dissenyada per l’Institut Català de les Dones, que al llarg del mes de maig podreu trobar al passasís de l’aulari de Batxillerat.

Aquesta mostra pretén endinsar-nos en la vida i l’obra de l’escriptora més traduïda de la Literatura catalana contemporània. Fotografies i textos ens evoquen l’univers literari amb què l’autora ens apropa als seus sentiments mitjançant la creació d’uns personatges, especialment els femenins, que cobren vida més enllà del relat.

L’exposició repassa les etapes de la vida de l’autora, des de l’infantesa a Sant Gervasi (Barcelona), els anys d’aprenentatge i d’amors i desamors, el llarg exili, el retorn i la consagració i fins al després de la seva mort. Amb aquesta iniciativa ens sumem al reconeixement públic d’aquesta gran figura de la literatura catalana de tots els temps.

Cal agrair a l’alumnat del grup de reforç de llengües catalana i castellana de 4t d’ESO que ha estat l’encarregat del muntatge per la seva feina i col·laboració. Sense el seu compromís no hagués estat possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>