Hack the school: projecte de reforma de la biblioteca escolar

En el marc del projecte de reforma de la biblioteca escolar Hack the school, dimarts 25 d’abril va tenir lloc una presentació dirigida a les famílies i al professorat.

La ponent va ser Glòria Durban, experta en biblioteques escolars i alfabetització informacional. Va parlar dels usos de la biblioteca i va oferir exemples i interessants, així com idees per millorar aquest recurs a l’institut.

Després de la xerrada, els assistents van treballar en la generació de múltiples propostes per transformar la nostra biblioteca en els propers mesos. Aquestes propostes es poden consultar a l’entrada de l’institut, on han estat exposades gràcies a la col·laboració de l’alumnat de 1r d’ESO B.

 

1 comentari

  1. Carme Pardo

    Quina bona idea presentar la biblioteca als pares!! Per cert, molt atents i disposats. És important entendre la biblioteca com una eina imprescindible per al centre i per a l’educació dels seves filles i fills.

    Enhorabona i molta sort en aquesta nova etapa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>