“Jazz en viu… Swing” al temple musical de les muses

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El dia 2 de març, gràcies a la iniciativa de l’Àrea de Música de l’Àmbit d’Expressió del centre, l’alumnat de l’optativa de Música dels cursos de 3r i 4t d’ESO ha pogut gaudir  de l’espectacle “Jazz en viu… Swing” al Palau de la Música Catalana.

A l’espectacle s’ha explicat els orígens d’aquesta música popular, així com les característiques més rellevants d’aquest estil musical amb les interpretacions musicals de la Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, de Barcelona. S’ha aprofundit en la relació d’aquest estil musical amb els esclaus afroamericans dels EEUU, del naixement del blues o dels cants espirituals. Tot dinamitzat per l’actor i cantant Miquel Àngel Ripeu i amb col·laboracions com la gran cantant Susana Sheiman i els ballarins Iván Bouchain i la Jana Grulichova, els quals ens van apropar el ball de moda dels anys 30 del segle XX, el swing.

Una bona sessió de bon jazz per a iniciar-se en aquests meravellós món de la música improvisada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>