Cinema en curs: apostem per la innovació educativa

LOGO_cinema_en_curs_blocAquest curs participem per primer cop en el projecte Cinema en curs, organitzat per l’associació A BAo A Qu [cultura, creació i educació], i impulsat per l’àmbit didàctic d’expressió [visual i plàstica] del centre.

abaoÉs un programa de pedagogia del cinema i amb el cinema que persegueix un doble objectiu prioritari: apropar als joves el cinema com a art, creació i cultura, i explorar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica, a partir del vincle entre veure i fer cinema, i amb el convenciment que l’experiència de la creació és fonamental per formar espectadors actius, sensibles, crítics i creatius.

El projecte s’implenta a l’optativa específica de Visual i plàstica i és destinat a l’alumnat de 4t d’ESO que cursa aquesta matèria. És conduït pel cineasta Jordi Morató i les professores Cristina Zabay i Teresa Campins.

cinema_4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>