Accés directe al parquet borsari

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

L’Àrea d’Economia de l’Àmbit de Matemàtiques va organitzar el dimecres 20 d’abril una sortida a la Borsa de Barcelona amb l’alumnat de 2n de batxillerat que cursa la matèria d’Economia de l’empresa. Durant l’activitat, per exemple, vam poder veure en temps real l’evolució de l’ÍBEX 35, així com la fluctuació que experimentaven la cotització de les accions d’unes quantes empreses.

Quin és el funcionament de la borsa?

A la borsa, com en la resta de mercats, es negocien una sèrie de productes i es posen en contacte compradors i venedors. En aquest cas, es posen en contacte empreses i estalviadors. Les empreses que necessiten fonts per aconseguir els seus objectius, poden, si acompleixen uns requeriments, acudir a la Borsa i vendre actius financers, com accions, bons, obligacions.
La Borsa permet canalitzar l’estalvi cap a la inversió productiva. És un importantíssim instrument de finançament per a les empreses i d’inversió per als estalviadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>