VISITA A LA FAGEDA

El passat 28/11/17 els alumnes de 4t ESO d’Emprenedoria i Economia van anar a Olot.

A la capital de la Garrotxa varen fer-hi un recorregut urbà per Olot amb gimcana sobre arquitectura, comerç, escultura, pintura, mercat, cuina, festes populars, museus, restaurants… i altres costums olotins.

Posteriorment van visitar l’empresa “la Fageda on van poder gaudir d’una passejada per les instal·lacions d’una granja modèlica, on vaques i vedells tenen condicions privilegiades en comparació amb altres granges (música clàssica, rascadors, neteges sovintejades, temps de repòs).

Van finalitzar la sortida amb una xerrada econòmica:  La Fageda és una empresa solidària que dona feina a totes les persones de la Garrotxa que tenen algun grau de discapacitat. És una cooperativa on els socis son els treballadors i està regida per una fundació de la qual en son patrons diverses empreses i entitats de la comarca.

Cal destacar que aquesta empresa obté molts beneficis en la venda de iogurts, però aquest beneficis són utilitzats per cobrir les pèrdues d’altres activitats com els gelats o les confitures que són deficitàries en termes econòmics però que són grans generadores de feina manual i per tant que tenen un benefici social incalculable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>