iFEST 2017

El dia 30/11/17 els alumnes d’economia i de tecnologia de 1r de Batxillerat vam anar al Palau Sant Jordi de Barcelona per participar en la festa dels reptes i les idees, l’IFEST 2017.

Al matí vam gaudir de la presentació de projectes de joves emprenedors d’èxit  que ens animaven a ser diferents, actius, motivats i a no tenir por d’innovar.

Després un joc de realitat virtual, en el que amb les ulleres 3D s’havien de trobar personatges amagats a la pista i a les grades.

A la tarda, seguint les tècniques de generació d’idees del mètode Lombart, els participants competien per equips. Una gran experiència compartida amb més de 6000 persones, posant la creativitat al màxim, per trobar solucions a com combatre el contagi de malalties infeccioses, com evitar la propagació de bacteris als hospitals, com gestionar les piscines privades o públiques, com millorar la distribució de l’aigua, com aconseguir més aigua en zones de sequera… i molts reptes més.

Les nostres idees no van guanyar, però participar-hi ja és tot un triomf!

Si voleu més informació sobre aquesta competició podeu adreçar-vos al següent enllaç: http://empresa.gencat.cat/ca/treb_ambits_actuacio/emprenedoria/intern/ifest

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>