El Batxillerat Internacional ha arribat al Forat del Vent!!!

L’institut Forat del Vent acaba de rebre l’autorització per impartir el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional (IB). A la zona del Vallès, el nostre centre és l’únic de titularitat pública que ha obtingut aquesta autorització i el segon de la província de Barcelona. Actualment hi ha quatre instituts públics de Catalunya amb aquestes característiques.

A partir del curs 2020-2021, l’institut Forat del Vent oferirà 25 places en el Programa del Diploma (PD). L’alumnat que cursi el PD al nostre centre obtindrà la doble titulació de Batxillerat Internacional i LOMCE (Llei d’Educació Espanyola) en superar les proves externes de l’IB i la selectivitat que estableix la LOMCE.

El centre oferta la via del Batxillerat Científic i del Tecnològic. Les llengües vehiculars seran el català i el castellà, combinació que permetrà adquirir el diploma bilingüe. Tot i que es poden emprar materials i/o llibres en anglès, aquesta no serà la llengua d’impartició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>