Expliquem contes

Un grup d’alumnes de primer d’ESO de l’Institut El Foix ha preparat una activitat a l’assignatura de Llengua Anglesa molt enriquidora. Es tracta d’explicar contes en anglès a nens i nenes del Cicle Inicial de Primària de les diferents escoles de la zona. Participar en aquest tipus d’activitat fomenta la competència comunicativa en l’àrea i alhora afavoreix els lligams amb els centres de la zona.

Esperem que els més petits n’estiguin gaudint molt!

1 comentari

  1. LORNA

    ES EMOCIONANT VEURE COM ELS NENS EN DONE OPINIONS, CREIXEN I DONEN LLOC A LA NOSTRE VIDA FENT UN PAPER MOLT I MOLT IMPORTANT.
    APENDRE FENT DIVERTI AL DEMES ES UNA GRAN COLABORACIO TROBO QUE SI JO HAGUES POGUT FER-HO AL ANY QUE HEM VA TOCAR SERIA MOLT FELIÇ PERO CLAR LA MEVA PROFESORA VA TIRAR LA TOVALLOLA AL FET DE FER HO TOTS I VAM TENIR QUE AGUANAR LES CONCEQUENCIES PERQUE NOMES HO VAN FER UNS QUANTS. SEGUIRIA AUGMENTANT LES COSES QUE ES FAN I ES DEIXEN DE FER A LES ESCOLES PERQUE ELS DEL INSTITUD PODEN APENDRE MILERS DE COSES FEN COSES ALS MENUTS DEL MUNICIPI. ELS NOSTRES GERMANS ENS AGRAIRAN DE EÑ QUE HAGUEM FET I ES SI SABEN QUE DESPRES POTSER FAN EL MATEIX ELLS AMB UNS ALTRES NENS QUE PENDRAN EL SEU PAPER.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>