Calendari de proves de recuperació extraordinàries

Benvolgudes famílies,

us fem arribar el calendari de les proves de recuperació de l’avaluació extraordinària d’ESO i 2n de batxillerat. Cada matèria farà arribar als alumnes quin tipus de prova i quin canal farà servir. Els alumnes ho podran consultar al canal que s’ha fet servir durant el tercer trimestre de cada matèria.

Qualsevol dubte que tingueu, adreceu-vos al tutor.

ED

RETORN LLIBRES A IDDINK

Com ja sabeu des del curs 2016-17 el nostre institut s’acull al projecte de reutilització de llibres de text a través de l’empresa IDDINK-ECOBOOKS.

A continuació us informem de com fer el retorn de llibres a IDDINK aquest curs 2019-20:

Enguany la recollida d’ecoBooks no es farà de forma presencial en el centre i es procedirà de la següent manera:

  • Els estudiants podran portar els llibres a qualsevol oficina de Correus abans del 15 de juliol (els alumnes de 2n de batxillerat disposaran d´un termini més llarg).
  • IDDINK els facilitarà un codi per correu electrònic i s´establiran dies preferents per anar a Correus per curs, per tal d’evitar aglomeracions.
  • Tota la informació de com fer-ho estarà redactada al dors de l’albarà de devolució que, com cada any ho enviarà IDDINK per email a les famílies i estudiants.

Qualsevol dubte, consulteu https://spain.iddink.es/  o truqueu al 902 56 54 11.

Retorn dels diners del viatge de 4t d’ESO

Podeu demanar cita per al retorn dels diners del viatge de 4t d’ESO al següent cartell.

 

Reclamacions preinscripció ESO

Benvolgudes famílies,

Divendres va sortir la llista provisional del barem de la preinscripció de l’ESO, però contenia errors a causa del programa informàtic. Els tècnics del Departament d’Educació estan treballant perquè rebeu la puntuació correcta. Mentrestant, no heu de fer reclamació. Es corregiran els error provocats pel programa.
Us mantindrem informats. Atentament,

ED

2- Comunicat d’informació: feines per a casa i Sant Jordi


 
Benvolgudes famílies.

esperem que tots us trobeu molt bé i estigueu tan tancats com pugueu.

Per a les properes setmanes que l’institut restarà tancat, hem preparat un seguit d’activitats amb l’objectiu de mantenir-nos al dia, connectats i fer una mica més portador el confinament.

– La feina es… Llegeix més»