Xerrada sobre alimentació i nutrició

 

El dia 13/3/2013, ens va venir a visitar a l’institut la Mariona, era una noia que es dedicava a fer xerrades als instituts, aquestes xerrades consten de dues parts. 


La primera és teòrica, ens explica la piràmide i la roda dels aliments, la varietat d’aliments que hauríem de tastar, les proteïnes que aporta cada grup d’aliments, etc.

La segona part és practica, jugàvem a una espècie de trivial per equips de set persones, en aquest trivial, en comptes de guanyar formatgets, guanyàvem pisos de la piràmide dels aliments. Hi havia sis colors, el blanc era un repte, et podia sortir qualsevol pregunta; el groc era de cuina et diu un aliment, per exemple l’arròs, i havíem de dir cinc plats que es podien preparar amb arròs; l’altre color era el vermell, constava d’una prova física, per exemple fer deu flexions; la de color verd era de salut, per exemple, Fumar engreixa, aprima, o et quedes igual? La resposta es que et quedes igual. Els altres colors, com el blau, eren similars, però amb més dificultat.

Marta Lavado, 1r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>