Young Business Talents 2017

El passat divendres, 31 de març, es va celebrar al centre municipal La Esfera d’Alcobendas (Madrid) la final del concurs nacional delYoung Business Talents, on participaven els 100 equips millor classificats, d’un total de 3.000 equips participants d’arreu d’Espanya.

Després de moltes rondes puntuables i mesos de dura competició dos equips de l’INS Corbera arribaren a la final, l’equipMSBBUSINESS (Pol Balletbó. Joel Martínez i Pol Sánchez) i l’equipPOKEBUSINESS (Alex Estrada, Ilia López, Carla Rifé i Xavi Valentí).

Tan un com l’altre equip quedaren en segona posició dins del seu grup, i en la posició 24 i 26 dins de la classificació general.

Com a professor coordinador de l’activitat m’agradaria donar les gràcies a tots els participants i l’enhorabona als equips finalistes.

També voldria agrair el suport rebut per part del centre, sense el qual no s’hi hauria pogut realitzar aquesta activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>