Bojos per la Ciència

 

En Jan Calpe i en Marc Merlos, alumnes de 1r BTX, han estat seleccionats per a participar en el programa Bojos per les Matemàtiques.

Aquest programa forma part del Bojos per la Ciència Edició 2014-15 Fundació Catalunya La Pedrera i s’adreça als estudiants de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències. En total han seleccionat 172 joves per als àmbits de Bioquímica, Biomedicina, Economia, Matemàtiques, Natura, Noves Tecnologies i Química. Amb aquesta iniciativa els estudiants tenen l’oportunitat d’aprofundir en la teoria i les tècniques científiques treballant amb investigadors professionals, fet que els permetrà conèixer metodologies d’avantguarda i adquirir interessants experiències per als seus estudis posteriors. Les sessions es desenvoluparan durant 18 dissabtes.
El divendres 9 de gener es va fer a l’Acte de benvinguda a Món Sant Benet. En el transcurs de l’acte els estudiants d’edicions anteriors va explicar la seva experiència. La conferència inaugural va ser a càrrec del Dr. Pere-Joan Cardona, cap de la Unitat de Tuberculosi Experimental de l’Institut Germans Trias i Pujol. El Dr. va adreçar als joves una xerrada sobre el món de la recerca tot explicant de forma amena la seva pròpia experiència.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>