Proves Cangur 2018

El passat dijous, 15 de març a les 9 del matí vam celebrar la prova Cangur 2018 a l’institut. L’activitat en la qual 14 dels nostres alumnes, i més de cent mil d’arreu de Catalunya, des de cinquè de primària fins a segon de batxillerat, consisteix en la resolució de problemes, basant-se més en el raonament, la lògica i l’enginy que en coneixements matemàtics específics.

Aquestes proves, que des de fa 20 anys es celebren de forma simultània en diferents països d’arreu del món, a Catalunya són convocades per la Societat Catalana de Matemàtiques, amb l’objectiu d’estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en un prova de 30 preguntes, de dificultat creixent i resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els enunciats es consensuen a nivell internacional i són els mateixos per a tots els participants.

El departament de matemàtiques de l’Institut pensa que és una aposta del centre per tal de potenciar el gust per les matemàtiques i la ciència entre els nostres alumnes. Esperem que la prova sigui un èxit i que els nostres alumnes apareguin en la llista de millors resultats, encara que guanyadors ja ho són.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>