PREMI AL MILLOR CURT CONCURS KABUA 2020

La Laia Rui Martínez, alumna de primer de batxillerat artístic, ha guanyat el premi especial ESCAC al millor curt en termes tècnics i de narració audiovisual amb el seu “Encierro procesado”, dins del 6è concurs KABUA 2020 “joves per canviar el món!”. La cerimònia d’entrega de premis es va dur a terme a través d’InstaLive de KABUA el passat dissabte 6 de juny.

El vídeo va ser creat dins del marc de l’assignatura de Cultura Audiovisual I, fruit d’un projecte que va proposar la professora de la matèria, Verònica Varas, en relació al pas del temps, a la rutina del dia a dia, a una mirada poètica i introspectiva d’un cicle diari. Donades les característiques excepcionals del moment, vam adaptar la temàtica als temps de confinament, així com als recursos dels que disposava l’alumnat, treballant sobre el mateix telemàticament.

Moltes felicitats Laia! I gràcies a l’equip de KABUA per la iniciativa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>