LA DONA I LA NENA A LA CIÈNCIA

Aprofitant el passat dia de la dona donem difusió a una activitat que varem realitzar amb
la Dra. Emilia Matallana (Directora de l’Institut Integratiu de Sistemes i Professora de Bioquímica i Biologia Molecular a la Universitat de València) i la Dra. Teresa Rubio (investigadora Postdoctoral a l’Idibell i Professora de Biologia Molecular a la Universitat Internacional de València) van dur a terme unes xerrades telemàtiques amb motiu del Dia de la Nena i la Dona en la Ciència.

El nostre alumnat va descobrir referents científiques del passat i present que serveixen d’inspiració per a les noves generacions, com treballa una científica, i per què és difícil que una dona tingui un paper rellevant en Ciència. A més a més, van aprofundir en el tema de la cèl·lula i la Covid amb exemples pràctics.

Tant de bo no estiguem lluny d’aconseguir l’accés i participació plena i equitativa en la ciència per les dones i les nenes, amb l’assoliment de la igualtat de gènere i empoderament de les dones i les nenes.

Moltes gràcies, Emilia i Teresa, pel vostre temps. Ha estat una experiència molt interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>