Exposició de treballs artístics “Retrats d’aquí” – Del 8 d’abril, al 3 de maig del 2016

Redacció ___ [ ESO i Batxillerat Artístic ]

Per segon any, el Centre Cultural Albareda -que està al costat de l’institut- organitza l’exposició de treballs realitzats aquest curs, per tal de visibilitzar i fomentar la vessant artística i cultural del centre a la ciutat.

Sota el títol “RETRATS D’AQUÍ” volem reivindicar la posició del nostre centre a la ciutat, perquè vinguem d’on vinguem, tots som d’aquí, englobant així, la riquesa multicultural de tothom, per crear a la vegada un sentiment d’unitat i pertinença que ens farà més forts.

Des del departament artístic ens fa molta il·lusió informar-vos que aquest divendres 8 d’abril, s’inaugurarà -per segon any consecutiu- al Centre Cultural Albareda, l’exposició de treballs artístics feta per 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat Artístic.

E01_Retrats d'aquí   EXPO-petit-4   FLYER03

El proper 8 d’abril a les 6 de la tarda inaugurarem l’exposició RETRATS D’AQUÍ, al Centre Cultural Albareda, amb breus explicacions, demostracions de treballs amb mòbils, una mostra musical i un petit refrigeri que a continuació us detallem:
 • Els discursos pertinents d’obertura
 • Una peça musical a càrrec d’Àlex Canela (1r. Batx. Art)
 • Un vídeo recull de les activitats fetes pel grup de batxillerat artístic
 • I un aperitiu per tots els assistents (professorat, alumnat i familiars) a càrrec del Centre Albareda.
  •  (durada aproximada: 30 minuts)

En les línies superiors hem afegit el cartell de l’exposició, i aquí sota us afegim el flyer recordatori.

 

Aquesta selecció d’obres pretén mostrar el caràcter propi tant dels autors i autores, com dels models, tot prioritzant l’estètica i l’essència artística personal.

“El retrat, -no sempre realista- és una representació artística que comporta un profund anàlisi de tots els seus elements, cal una implicació i un gran treball d’investigació, per culminar l’obra amb la màxima expressió.”

A més, l’alumnat farà unes visites guiades els dies 15 i 29 d’abril, a les 6 tarda per explicar detalls de l’exposició. Qui ho vulgui podrà seguir visitant les aules del batxillerat artístic a l’institut.

 

 

4 comentaris

 1. Joana Delmás Oriach

  Personalment, el que més em va agradar de la exposició van ser els dibuixos amb cretes i les capses. Ja que ens ho haviem treballat molt.

 2. Neus Álvarez

  L’exposició em va agradar molt, ja que vam poder exposar una petita part dels nostres treballs al públic. El resultat final va ser increïble i ens ho vam currar molt perquè quedes tota la sala ben distribuïda amb els diferents treballs de l’ESO i de la nostra classe.

 3. Artur Daudén

  Aquest projecte va ser un dels més importants del curs, ja que requeria una preparació especial per tal d’obtenir un bon resultat, una bona exposició dels nostres treballs. Va agradar a tothom i personalment crec que ens va quedar millor del que esperàvem, res negatiu a comentar.

 4. Nahuel Costa

  Aquest projecte va requerir molta paciencia i molta dedicació per part de l’alumnat del Batxillerat Artístic i l’alumnat de la ESO. Després de setmanes treballant per preparar l’exposició, tot va anar molt bé, tant la gent com tots els alumnes ho vam disfrutar moltíssim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>