Dansa contemporània al Mercat de les Flors

Redacció ___ [ 1r Batx. Artístic ]

El passat 2 de març, justament un dia abans del trimestral del 2n trimestre, i per la reserva feta a principi de curs, vam poder relaxar-nos dels pre-examens i gaudir d’un espectacle absolutament especial. El Mercat de les Flors, dins el cicle de grada jove, va lluir de valent al presentar-nos aquesta obra de la companyia La Veronal amb l’espectacle Vorònia.

L’obra, no deixa indiferent a ningú, es basa en diverses situacions que es podrien ubicar en un infern, d’on pretén escapar-ne un àngel. Per algú aquest àngel és la personificació de l’innocència/espectador, qui s’adona de les barbaritats humanes que arriba a realitzar l’ésser humà, el qual sempre va més enllà del mal.

voronia01 voronia02

L’escenografia, com les màscares, o la il·luminació juguen un paper determinant en la concepció global de l’obra.

Realment l’espectacle va captivar i emocionar l’alumnat qui es van sentir atrets per la història i tipus de llenguatge emprat, trencant tots els esquemes prefixats per ells/es sobre la dansa avorrida.

Després de la representació, el director, Marcos Morao i la companyia, nascuda i afincada a Catalunya amb ballarins d’arreu del món, va respondre a les preguntes de tot el públic adolescent a la sala.

Mercat de les Flors Dansa Març (03) Mercat de les Flors Dansa Març (04) Mercat de les Flors Dansa Març (05)

Mercat de les Flors Dansa Març (07) Mercat de les Flors Dansa Març (01)

A continuació us deixem en alguns fragments de l’obra. Esperem que us agradin. I us torneu seguidors d’aquesta companyia, a qui le disitgem molts èxits.

També volem agrair al Mercat de les Flors l’oportunitat d’haver-la programat al preu de 5€ per persona.

Competències generals del batxillerat assolides amb aquesta activitat:

  • Competència en gestió i tractament de la informació
  • Competència en coneixement i interacció amb el món

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>